19 Nisan 2024 Cuma

Gülce Dekor’dan ‘Gelinlik’li tanıtım

Gülce Dekor Sahibi Gökhan Küçük, ürünlerinin tanıtımı için SAN – TEK Fuarında stand açtı. Küçük; “Tanıtımımızı ilginç hale getirmek için standımızda duvar kağıtlarından tasarlanan gelinlik figürü kullandık” dedi.

FİRMALARIMIZI TANIYALIM

 

Bölgenin en büyük duvar kağıdı ithalatçısı olan ve stil, renk, moda ve çeşit bakımından zengin bir konsepte sahip olan Gülce Dekor, tanıtım çalışmalarına ağırlık verdi.

SAN – TEK FUARINDA STAND AÇTI

Gülce Dekor, geçtiğimiz Perşembe günü Süleyman Demirel Kongre Merkezinde açılan ve önceki gün sona eren kısa adı SAN – TEK olan Isparta Sanayi ve Teknoloji, Doğalgaz, Isıtma, Yapı ve Dekorasyon Fuarı’nda stand açarak fuardaki yerini aldı.

KÜÇÜK; “AMACIMIZ GÜLCE DEKOR’U TÜM DÜNYA’YA TANITMAK”

Gülce Dekor’un Sahibi Gökhan Küçük, en büyük özelliklerinin usta bir ekip çalışması olduğunu ifade ederek şunları söyledi; “Hizmette 6. Yılımız ve gülce dekor olarak Isparta’ya duvar kağıdını tanıttık. Duvar kağıdını en iyi şekilde tanıtmaya devam ediyoruz. Biz ilerleyen yıllarda duvarlarda boyalardan çok duvar kağıtlarının alacağını düşünüyoruz.

“ÜRÜN YELPAZEMİZ ÇOK GENİŞ”

Biz de Isparta’da lider firma olarak bunun öncüsüyüz. Biz bu işe birçok yenilikler kattık. Bizim en büyük özelliğimiz usta bir ekip olarak çalışmamızdır. Geniş ekibimizle büyük projeleri gerçekleştirebiliyoruz. Biz en kısa süre içerisinde toplu konutlara da bu yeniliği yaymayı planlıyoruz. Ürün yelpazemiz çok geniş. Dünya üzerinde üretilen duvar kağıtlarının yaklaşık yüzde 70’ini elimizde bulunduruyoruz.

“TÜRKİYE GENELİNE BAYİLİKLER VERİYORUZ”

Ortam ve yere göre çözüm yollarımız var. Kişisel duvar kağıtlarıyla da müşterilerimizin memnuniyetini ön planda tutmaya özen gösteriyoruz. Ayrıca ısı yalıtımına etkili duvar kağıtlarımız da müşterilerimiz tarafından bir hayli ilgi görmekte. Isparta’nın bir işletmesiyiz ve Türkiye çapında bayilikler veriyoruz. Şuanda Konya, İzmir, İskenderun’da alt bayilerimiz var. Bu şubelerimize ürün teminini de kendi ilimizden gerçekleştiriyoruz” dedi.

“DUVAR KAĞIDINDAN GELİNLİK TASARLADIK”

Gülce Dekor’un Sahibi Gökhan Küçük, Antalya gelinlik firması olan Nurhan Moda ile ortak gerçekleştirilen bir çalışma ile duvar kağıtlarından şık bir gelinlik tasarladıklarını ve bunun da standı ziyaret edenler tarafından yoğun ilgi gördüğünü sözlerine ekledi.

GÜLCE DEKOR İLETİŞİM

Gülce Dekor Merkez: Yayla Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Vahdet Pasajı No. 1. – Isparta

Şube: Şirinyalı Mahallesi Sinanoğlu Caddesi (Kır Cami Yolu) Çavuşoğlu Apt. No: 60/B – Antalya

Isparta Tel: 0.246.233 00 69

Antalya Tel: 0.242.316.02.04

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR