29 Mart 2024 Cuma

DEPREM BÜYÜK KORKU YARATTI

Marmara, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26’da şiddetli depremle sallandı. Deprem Bolu’dan Edirne’ye, İstanbul’dan İzmir’e, Çanakkale’den Eskişehir’ Isparta'da hissedildi.

FİRMALARIMIZI TANIYALIM

BÜYÜK KORKU YARATTI

Bugün saat 12:25'te meydana gelen 6.5 büyüklüğündeki deprem Antalya'dan İstanbul'a kadar çok geniş bir bölgede hissedildi.. İstanbul'un bütününde hissedilen deprem büyük korku yarattı. Depremin merkez üssü Gökçeada açıkları... Derinliği ise 10 kilometre... Yunanistan Deprem Enstitüsü ise depremin büyüklüğünü 7.2 olarak ölçtü ve merkez üssününün Dedeağaç yakınları olduğunu duyurdu. Depremden sonra cep telefonları kilitlendi, Kandilli'nin sitesi çöktü. İstanbul'dan Antalya'ya kadar çok geniş bir bölgede hissedildi.

 

DEPREMİN BİLANÇOSU

 

Deprem sırasında paniğe kapılıp baygınlık geçiren ve pencerelerden atladıkları gerekçesiyle Çanakkale'de 100'e yakın kişi, Şarköy’de 5, Tekirdağ’da 15, Edirne'nin Keşan İlçesi'nde de 4 kişi yaralandı. Edirne'de inşaatın altında depreme yakalanan 1 kişi de başına tuğla düşmesi sonucu yaralandı.

 

TABAKLAR BARDAKLAR KIRILDI

 

Gökçeada'da deprem anını yaşayan başka bir vatandaş büyük panik yaşadıklarını ve o sırada evdeki kitaplığın devrildiğini, tabak ve bardakların kırıldığını belirtti.

 

20 KİŞİ KORKU NEDENİYLE HASTANEYE KALDIRILDI

 

Gökçeada'da 20 kişinin korku ve oanik nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

 

BALIKESİR'DE BİR KİŞİ BİNANIN 4. KATINDAN ATLADI

 

Balıkesir'de de hissedilen deprem nedeniyle halk, sokaklara döküldü. Kentte bazı iş yerlerinin camları kırıldı. Ayrıca cep telefonlarıyla iletişim, kesintiye uğradı. Edremit ilçesinde bir vatandaş, panikleyerek yaşadığı binanın 4'üncü katından atlaması sonucu yaralandı. Kimliği henüz belirlenemeyen kişinin, 112 Acil Servis ekiplerince Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırıldığı bildirildi.

 

YALOVA'DA BAZI ÖĞRENCİLER BAYGINLIK GEÇİRDİ

 

Kentte sarsıntıyı hisseden vatandaşların çoğu, ev ve iş yerlerini terk ederek dışarıda beklemeye başladı. Çok sayıda dershanenin bulunduğu Gazipaşa Caddesi'nde öğrenciler, sokaklara döküldü. Panik yaşayan öğrencilerden kimileri ağlarken bazıları ise baygınlık geçirdi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR