29 Nisan 2024 Pazartesi

SAHTE ŞARJ ALETİ ALMAYIN, ALDIRMAYIN!

SAHTE ŞARJ ALETİ ALMAYIN, ALDIRMAYIN!

Isparta

ISPARTA’DA CEPTEL Firma sahibi Serkan İğci, üretimi yapılan sahte şarj aletlerine karşı savaş açtı. “Satmayacağım, Sattırmayacağım” diyen İğci, başka Özkanlar, Efeler, emirler ölmesin diye sahte şarj aleti üreticilerine savaş başlattığını söyledi. Vatandaşların sahte şarj aleti almamaları konusunda uyaran İğci, sahte şarj aletlerinin ölüm saçtığını belirtti. 

SAHTE ŞARJ ALETİ CAN ALDI

Amerika'da iPhone'la müzik dinlerken uyuyakalan genç kız,elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Akıllı telefonların düşmanı olan sahte şarj aletleri bu kezcan aldı. Amerika'nın Texas eyalatinde Gabrielle Samuels isimli genç kız,iPhone'u ile müzik dinlerken uyuyakaldı. 

ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI

Uykuda sahte şarj aletinden kaynaklanan elektrik akımınakapılan Samuels, hayatını kaybetti.

BEYNİ YANDI

Elektrik akımına kapılarak beyni yanan Samuels,telefonlarına ulaşılamayınca erkek arkadaşı tarafından merak edildi. Eve gelenerkek arkadaşı Samuels'i ölü olarak buldu.

POLİS ARAŞTIRIYOR

Sahte şarj aletinden kaynaklanan ölüm üzerine Amerikanpolisi, sahte şarj aletinin nereden alındığına ilişkin araştırma başlattı.Yetkililer henüz bir sonuca ulaşamadı.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Erhan

05 Aralık 2016 Pazartesi 16:57

Şarz aleti aldım bu şekilde ve daha prize takarken patladı. Avucumun içi is oldu ve patlamanın etkisiyle arka taraftaki kapağı fırladı. Evin ana sigortasını attırdı. Büyük bir tehlike atlattık. Kesinlikle yasaklanmalı.

bilir kişi

05 Aralık 2016 Pazartesi 15:28

bu adam bilmediğimiz adam değil,sattığı sirke su istemez,ıspartanın mimli tiplerindendir kendisi.

hikaye

05 Aralık 2016 Pazartesi 12:06

ne güzelde reklam olmuş, bir kere sahte şarj aletinden hiçbirşey olmaz. sadece dikkatli kullanmak lazım. belki pili yan sanayi ? bak işte o zaman inanırdım. bu adam telefoncu olaydı şarj aletinden bi ihtimal belki bataryası yan sanayi diyebilirdi. o zaman evdeki bütün uzatmalı üçlü prizlerden yangın çıkması lazım.hepimizin evinde vaar. e çıkmadığna gööre?? sorun bataryadaaaaaa

serdar

04 Aralık 2016 Pazar 22:52

iphone fiyatı 2500 den başlıyor 5000tl ye kadar gidiyor.arızalanan şarj aletini 10-20tl ye alına bilinirmi,önce lüks ,modayı bırakalım ayağımızı yorgana göre uzatalım.canımız yada sevdiklerimiz emitasyon ürünlerinden dahamı kıymetli

serdar

04 Aralık 2016 Pazar 20:21

Satın almaya geldiğimizde önümüze alternatif sunuyorsunuz ,hal böyle olunca vatandaş kesesine göre olanı alıyor satan sizsiniz ve %100 üzerinde kazanç sağlıyorsunuz yap da görelim

hasan hüseyin

04 Aralık 2016 Pazar 21:22

aynen katılıyorum

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR