28 Nisan 2024 Pazar

ISPARTA'DA GENÇ KADIN SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

ISPARTA'DA GENÇ KADIN SİLAHLA İNTİHAR ETTİ

Isparta

 

Akşam saatlerinde kurban bayramı arefesinde Eğirdir genç bir bayanın intiharıyla sarsıldı. Yozgatlı olan Uzman Çavuş Soner ŞATIR ve eşi Filiz ŞATIR 2 ve 3 yaşlarındaki çocukları ile mutlu bir hayat sürüyordu. Kısa bir süre önce Hakkari Şemdinli'de bir yıl görevin ardından tekrar Eğirdir'e dönen aile Sağlık Ocağı yakınındaki bir binanın birinci katına yeni taşınmışlardı.

Psikolojik sorunlar yaşayan 29 yaşındaki genç kadın Filiz ŞATIR bugün eşinin alış veriş için çarşıya gitmesini fırsat bilerek çocuklarının yanında eşinin beylik tabancasını başına dayayarak tek el ateş etti. Eğirdir'de çok iyi tanınan ve efendi kişiliği ile ön plana çıkan eşi Soner ŞATIR evin zilini defalarca çalmasına rağmen kapı açılmadı. Arka balkondan içeriye giren Soner ŞATIR korkunç manzara karşısında adeta yıkıldı. İlk olarak ambulans ve polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Eğirdir Savcısının olay yerine gelmesinin ardından yapılan inceleme sonucu Filiz ŞATIR'ın intihar ettiği öğrenildi. Filiz ŞATIR'ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Cenazesi ailesine teslim edilecek. Filiz ŞATIR'ın cenazesi memleketi Yozgat'ta toprağa verilecek.

Kemal ERBEN EĞİRDİR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Kezban şatir

23 Şubat 2018 Cuma 01:25

Benim canım yengem hergün aynı habere bakıp dururum evlatları ni gördüğüm zaman içime ateş yanıyor seni çok seviyorum mekanın cennet olsun tam 5 au oldu ama hiç ölmedi gibi

beş

01 Eylül 2017 Cuma 14:20

FİLİZ AKER ! ŞŞ

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR