19 Mart 2024 Salı

NILL’S VE HOMEVS HİZMETİNİZDE

İşletmeciliğini İşadamı Aydın Mutlu’nun yaptığı NILL’s ve HOMEVS mağazaları Eğirdir Yolu Eski Askeri Hastane karşısında açıldı.

Ekonomi

Şehrin önemli isimlerinden Aydın Mutlu, ünlü firmaları Isparta’ya getirmeye devam ediyor.İpek Mobilya’nın da sahibi olan Mutlu kervana son olarak NILL’S ve HOMEVS’ı dakattı. Geçtiğimiz Cumartesi günü saat 14:00’de görkemli bir törenle hizmete açılan yeni mağazalar şimdiden göz doldurmaya başladı. NILL’s ve HOMEVS mağazalarının açılış törenine Isparta Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Isparta Milletvekili ve TBMM Plan – Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç,Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen,İşadamları, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Protokol üyeleriAydın Mutlu’yu böyle önemli mağazaları ilimize kazandırmasından ötürükutladılar. NILL’s ve HOMEVS mağazalarının sahibi Aydın Mutlu, düğünyapacakları ve evini yenilemeyi düşünenleri mağazasına davet etti.

 







YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Egidir yolundami

01 Mayıs 2016 Pazar 23:53

Yeri tam olarak bilen varmi

NİLLS MOBİLYA

02 Mayıs 2016 Pazartesi 18:58

EĞİRDİR YOLU ÜZERİ 3.KM ESKİ ASKER HASTANESİ KARŞISI

Sizi gidi sizi

01 Mayıs 2016 Pazar 16:02

Sayın Cumhurbaşkanımız milli irade milli üretim üzerine bas bas bağırıyor bunlar adı yabancı neyidiği belli olmayan mağaza açıyor kardeşim fabrika açın da üretim yapın Allah yerli üretim yapan yatırımcılara güç kuvvet versin

AYŞE YILDIRIM

02 Mayıs 2016 Pazartesi 19:04

CUMHURBAŞKANIMIZA ATIF YAPARAK FİRMAYI KÖTÜLEMEYE ÇALIŞAN YABANCI ARKADAŞ LAFIM SİZEDİR.BU FİRMAYI YILLARDIR TAKİP EDERİM NEDEN ISPARTADA DA BÖYLE KALİTELİ FİRMA YOK DİYE HEP DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR.KURUCULARI HER KİMSE BİLMİYORUM AMA KENDİLERİNİ BÖYLE BİR FİRMAYI ISPARTAYA KAZANDIRDIKLARI İÇİN TEBRİK ETMEK İSTERİM.

tamamen yerli

01 Mayıs 2016 Pazar 19:20

kardeşim önce arastır istersen nills ve homevs türk markası ve yurt dışı satışlar yapan firmalardır.böyle kaliteli ürünleri ıspartada görmek mutluluk verici.

yabancı

01 Mayıs 2016 Pazar 19:17

bahsettiğiniz firmalar zaten yerli üretim yapmakta olup nills mobilya bursa inegölde, homevs ise kayseride üretim yapmakta.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR