29 Mart 2024 Cuma

AĞAÇ İŞLEMECİLİĞİNDE HARİKA ESERLER ORTAYA ÇIKTI

AĞAÇ İŞLEMECİLİĞİNDE HARİKA ESERLER ORTAYA ÇIKTI

Ekonomi

Ağaç İşleme Ustası olan Osman Kesmen bir birinden güzel elemeği eserlerini IYAŞ Park AVM’de sergiledi. Gönen İlçesinde ikamet eden Kesmen, boş zamanlarınıdeğerlendirmek, daha etkin ve aileleri ile topluma yararlı birer birey olmayolunda yaptıkları el emeği  ürünlerinivatanşların beğenisine sundu. Ağaçları yakmak, kırmak yerine masa, sandalye,sehba, mumluk, çerçeveler ve daha bir çok ürünlere şekiller vererek ağaçlarıngörselliğine bir değer kazandırdığını söyleyen Kesmen, bir çok ziyaretcininbeğenisi toplayan el emeği eserler alıcısınıda buldu.




Osman Kesmen, bu eserlerin sergilenmesinde en çok GönenBelediye Eski Başkanı Mete Elcim’in katkısı olduğunu söyledi.  Konu ile ilgili kısa bir değerlendirmedebulunan Belediye Eski Başkanı Elcim;" bu el emeği göz nuru eserlerinşallah değerini bulur. Umarız onlarda en kısa zamanda bu işleri daha özgürortamlarda yapabilirler, ellerine sağlık diyoruz, hayırlı kazançlar diliyoruz”dedi.

Gönen İlçesine özgü ağaç işlemeli ürünlerini, Isparta’dahalkın hizmetine sunuyoruz. Vatandaşlarımızın ilgileirnden dolayı da teşekkürediyoruz, Buradaki hangi üründen ne kadar istenirse  sipariş üzerine de çalışılıyor.

OSMAN KESMEN

0539 881 70 87

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Cihat AKPINARLI

01 Eylül 2014 Pazartesi 09:51

Eline sağlık çok güzel olmuş.El emeği göz nuru bir eser.

Cumhur Ziya Kurt

31 Ağustos 2014 Pazar 14:08

Sabır ve özen gösterilmesi gereken bir çalışma. Osman bey i tebrik ediyorum.

Mete ELCİM

30 Ağustos 2014 Cumartesi 20:10

Osman abimin eline gönlüne sağlık. Çok mük****l eserler ortaya koymuş. Bizi bir Gönen'li olarak gururlandırdın. Tekrar sana ve ailene teşekkürler ve saygılar...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR