28 Mart 2024 Perşembe

VALİ GÜNAYDIN MESAİSİNE OKUL ZİYARETLERİYLE BAŞLIYOR

VALİ GÜNAYDIN MESAİSİNE OKUL ZİYARETLERİYLE BAŞLIYOR

Eğitim

Vali Şehmus Günaydın sabahın erken saatlerinde habersiz olarak okul ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Mesaisine çoğu zaman ziyaretlerde bulunarak başlayan Vali Günaydın, esnaf ziyaretlerinin yanı sıra habersizce okul ziyaretleri de gerçekleştiriyor. Vali Günaydın son olarak İTO Şehit Mustafa Gözütok Ortaokulu ve Şehit Komiser Muhsin Kiremitçi İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaretlerde öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Vali Günaydın öğrencilerle sohbet edip taleplerini dinledi.

Okullarda ayrıca öğretmenlerle de bir araya gelen Vali Şehmus Günaydın, öğretmenlerin eğitim ve öğretimle ilgili görüş ve önerilerini aldı.

Okullar hakkında idarecilerden de bilgi alan Vali Günaydın yaptığı açıklamada, bu tür habersiz ziyaretlere devam edeceğini belirterek, herhangi bir hazırlık yapılmadan yapılan okul ziyaretlerinin sorunlarında tespitinde önemli faydalar sağladığını söyledi.





YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet İSLAMOĞLU

07 Nisan 2017 Cuma 21:39

Sayın valimize okulumuzu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Hayır

07 Nisan 2017 Cuma 14:34

Güzel bir hareket. Devlet adamlığı tanımına yakışan bir şahsiyet. Bu şekilde bir çalışma içinde olan bir vali, vatandaş olarak beni güvende hissettiriyor. Ancak güçlü bir Türkiye için HAYIR diyorum.

VALİLİKÇE AÇIĞA ALMALAR

07 Nisan 2017 Cuma 12:34

VALİLİKÇE AÇIĞA ALINANLARDAN İHRAÇ VE İADE OLDU OKULA ÇOCUĞU GİDEN- AÇIĞA ALINMAYANDA OLDU- İSİM YAZINCA DARILIYOLAR- SAYIN VALİM BİLGİNİZE

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR