18 Nisan 2024 Perşembe

SONUÇLAR AÇIKLANDI

Kıran kırana geçen mülakatın sonuçları açıklandı.

Eğitim

16-23 Ekim 2014 tarihleri arasında arasında yapılan, IspartaMüdürlük mülakat sonuçları açıklandı.


İŞTE O SONUÇLAR İÇİN TIKLAYIN 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

KOLTUK SEVDALISI

09 Kasım 2014 Pazar 22:37

Dun 28 subatta irtica bahanesiyle sutçuler bölgesinde de mudurunu surduren adam bugun yine yalamadık el ayak bırakmayıp 70 puanı yine kapmış.Bazıları için koltuk namustan ve şereften daha kutsal olmalı...Dün 28 Şubatın tetikçisi,bu gün iktidarın yılmaz bekçisi...

alim dil

30 Ekim 2014 Perşembe 18:39

yöneticilikten istifa edip başvurup barajı geçenler var,halbuki yasaya gore istifanın üstünden 1 yıl geçmeden idareci olamazlar ki

öğretmen

28 Ekim 2014 Salı 18:32

Beklenilen sonuç. Bizden olsun da ne olursa olsun ve farklı düşünce ve sendikada olupta Refaransı olanların barajı geçtiği bir puanlama. Hiçbir Milli Eğitim yetkilisi bunun aksini iddia edemez. Referans getirmen gerekir diyenler vicdandan adaletten doğruluktan hiç bahsetmesinler.

Hasannn

28 Ekim 2014 Salı 16:16

Eski Çarşamba pazarı civarındaki bir İöo nda müdür yardımcılığı yaparken okuldaki memure ile gönül ilişkisi kuran idareciyi şimdi hastane civarına müdür olarak atandı, şimdi de bakıyorum liste de 70 üstü puan almış, daha öncelerinin sıkı DYP'lisi, son 6 aya kadar cemaat toplantılarının müdavimi bu arkadaş şimdi de sıkı bir ... Lı oldu.Yarın başka iktidar gelsin sizi de satmazsa ben kaymakkapı da eşşekler gibi anıracağım?Çünkü bu adamın çizgisi yoktu, olmaz da hep gücün yanında yer alır.

AK PARTİLİ

28 Ekim 2014 Salı 14:33

Listeyi bakıyorum da. Adil gibi hiç de öyle değil. Elenenler arasında eğitimbirsenliler de var. Fakat zaten onlara koltuk verilmişti. Ayrıca etliye sütlüye karışmayan pek çok sendikacıya ya sınırda verilmiş ya da baraj altı kalmış. Bazı Türkeğitisenliler var. onlarda ahbap çavuş ilişkilerinden yararlanmış. en acısı ise birilerinin etrafında dönenlerin tamamı yüksek puan almış. hadi sorun bakalım. Adaletli davrandınız mı diye. Gögüslerini gere gere elbette diyecekler.

Halil

28 Ekim 2014 Salı 13:41

Müdür yardımcısı yapma sözü verdikleri bazı sendika yönetici ve yağcılara düşük puan vermişler. H. Özçelik dava adamıydı. BU rwezalete nasıl ortak olur anlamak mümkün değil. Zadeoğlu en yüksek puanı alanlardan. bu arkadaş ve eşi yıllarca hangi davula tokmak salladı da bugün baş tacı oldu. valla ilk sendelemede yol değiştirir

adalet mi

28 Ekim 2014 Salı 13:16

ne değerlendrmesi ne adaleti allah aşkına. sendika değil çete olmuş. müdür ve görevlendirme müdür yardımcıları tam bir tetikçi havadında. okuduğunu anlamayan adamdan müdür yardımcısı yaparsanız başka ne beklerdiniz. Ya şu muhalifd sendikalar ne yapar. Güya diğer sendikalardan da 70 barajını geçenler var. yetmiş aldılar ama puanları yetmedi atanamadı ayaklarına yatacaklar. çooook ince çalışmışlar. bu değerlendirmeye imza atan komisyon üyelerini Allah yargılasın.

DAVRAZLI

28 Ekim 2014 Salı 08:44

Allah anamdan ve babamdan razı olsun. Bana islamı iyi öğretmişler. Dinimize göre, birilerinin hakkını yemek haramdır. Amir tarafsız ve adil olmalıdır. Allah aşkına listeye bir bakın. Hak, hukuk,adalet,vicdan, dürüstlük nerede kaldı. Neyse, Ispartamıza hayırlı olur inşallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR