26 Nisan 2024 Cuma

SDÜkkan Açıldı

Süleyman Demirel Üniversitesinin kurumsal kimlik ve vizyonunu yansıtan tasarım ürünlerinin yer aldığı satış mağazası “SDÜkkan” açıldı.

Eğitim

SDÜ Rektörü Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı, rektör yardımcıları, dekanlar, akademik- idari personel ve öğrencilerin katılımıylaaçılışı gerçekleştirilen mağaza, ilk günden büyük ilgi gördü.

Kurumsal İletişim Merkezince tasarlanan ürünlerin satışasunulduğu SDÜkkan, stil sahibi çizgileri ile siz değerli bireylerinbeklentilerini karşılamaya hazırlanıyor.

SDÜkkan, 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı'ndayer alıyor.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Sdü öğrencisi

24 Mayıs 2016 Salı 12:55

Okul personelinin ve merkezde çalışan öğrencilerin el emeklerinin satıldığı bir mağazanın açılışına katılan rektörün yaptığı bu iş kıytırık bir iş olarak adlandıran bit zihniyet zaten anca çimen sula der anca ağaç sula der kimsenin emeğini kimse küçümsemesin ben okul Öğrencisi olarak rektörümden de öğretmenlerimizden de nemnunum

bir kenara

12 Mayıs 2016 Perşembe 05:02

bunların gidişi öncekilerden fena olacak

Baki yeşil

11 Mayıs 2016 Çarşamba 18:32

Ne çok seviyor şu yöneticiler asıl işlerini bırakıp kıytırık işlerle uğraşmayı ülkenin her tarafı zaten mağaza kardeşim,çimenler ağaçları sula,ya bir rektör bunlarla uğraşmaz bence,dr.tezlerini incele,lisans tezi olmayacak konular Dr.tezi oluyor,jüriler çay çorba derdinde tezler okunmuyor kanımca,kaç telden kaç kitap kaç makale çıkmış uluslararsını geçtik ulusal alanda onun dökümünü yapın,nerde yeni buluş yeni icat,paralel yapı hala danışman jüri ayarlama ve uyarlama peşinde,siz çimleri sulayın.

sdü

11 Mayıs 2016 Çarşamba 13:25

Hayırlı olsun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR