02 Haziran 2024 Pazar

2 çocuğa şiddet uygulayan kreş sahibi tutuklandı

2 çocuğa şiddet uygulayan kreş sahibi tutuklandı

Isparta

Antalya'nın Finike ilçesindeki özel kreşte 1'i kız 2 çocuğu darbettiği belirlenen kreşin sahibi ve öğretmeni Ö.Ü., soruşturma kapsamında tutuklandı. Ö.Ü’nün çocukları darbettiği anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Finike'deki özel kreşe 14 Mayıs'ta giden polis memuru C.A., kızının yüzünde kızarıklık ve vücudunda morluklar olduğunu fark etti. Hastaneden darp raporu alan C.A., polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Şikayet sonrası kreşe giden ekipler, güvenlik kamera kayıtlarını almak istedi ancak kreş yönetimi kamera kayıt cihazının bir kişi tarafından alındığını ve tamirde olduğunu söyledi. Çalışanların ifadesini alan polis, araştırmalara rağmen kamera kayıt cihazına ulaşamadı.

GÖRÜNTÜLER SONRASI SORUŞTURMA

18 Mayıs'ta sosyal medyada, 27 Ekim 2023 tarihine ait bir güvenlik kamera görüntüsü paylaşıldı. Görüntülerde; 1'i kız 2 çocuğun sınıfta kreşin sahibi ve öğretmeni Ö.Ü. tarafından darbedildiği anlar yer aldı. Finike Cumhuriyet Başsavcılığı, görüntüler üzerine soruşturma başlattı. Kreşe giden polis ekipleri, dün Ö.Ü'yü gözaltına aldı. Gece geç saatlere kadar süren ifade işleminin ardından adliyeye sevk edilen Ö.Ü., nöbetçi hakimlikte tutuklandı.

ŞİKAYETÇİ SAYISI ARTTI

Olayın ortaya çıkmasının ardından geçen yıldan bu yana çocuklarının darbedildiğinden şüphelenen ancak herhangi bir kamera görüntüsü veya başka bir emareye ulaşamadığı belirlenen bazı ailelerin de şikayetçi olduğu öğrenildi. Aileler gece geç saatlere kadar adliye önünde bekleyerek, süreci takip etti. Finike Cumhuriyet Başsavcılığı'nın kreşteki darp iddiasına ilişkin soruşturmayı titizlikle sürdürdüğü belirtildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Gerçekleri söyleyen adam

20 Mayıs 2024 Pazartesi 19:31

Böyle işlenen suçlarda yasalar caydırıcı olmalı ki kimse böyle bir şeye tenezzül edemesin. Bu kadına vereceksin 30 yıl hapis sonra gör bak elin çocuğuna böyle muamele edebilir mi. Ama hırsızı gaspçıyı yakalayıp 3 günde dışarı salarsan nasılsa bişey olmaz der insanlar her şeyi yapar. Önce adalet gelmeli . Cani kadın. 5-6 yaşındaki çocukları nasıl ordan oraya savuruyor. O çocukların yaşadığı travma ne olacak? Yaşadıkları korku? Bunun hesabını nasıl verecek. görüntüler 23 ekim 2023 birde yazık

kanun

20 Mayıs 2024 Pazartesi 15:22

devletin kanunları gereğince , 18 yaş altı insanlardan uzak durun , hatta çocuklar için yapılan parka bile gitmeyin , işiniz gereği 18 yaş altı ile uğraşınız var ise en resmi şekilde geçiştirin ,, mecbur değilseniz böyle bir iş yapmayın ,,, bu bir dost tavsiyesi dir ,,,,,

Anne sevgisiz büyüyorlar

20 Mayıs 2024 Pazartesi 01:15

Kadınlar, bakamayacakları Çocukları Doğurmayacaklar!!!Kadınlar,Çalışıp para kazanacaklar,parayla çocuklarını başkasına baktıracaklar. Anne sevgisi görmeden büyüyor çocuklar!!!

Sengetli

19 Mayıs 2024 Pazar 18:06

Orman çomarı

Ahmet

19 Mayıs 2024 Pazar 18:00

İnsafsız vicdansız. Hem Çocuk düşmanı hem de kreş açmış.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR