29 Mart 2024 Cuma

İŞTE MEZUNİYET TÖRENİ PROGRAMI

SDÜ’nün 2015 – 2016 Eğitim – Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 16 – 17 Mayıs 2016 tarihlerinde saat 18.00’de 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

Eğitim

Süleyman Demirel Üniversitesi’nin bu yıl yapacağı mezuniyet töreni ve törenin ayrıntıları belli oldu. Tören; 16 Mayıs ve 17 Mayısta iki ayrı günde 10’ar fakültenin katılımı ile yapılacak.

Buna göre; Süleyman Demirel Üniversitesinin genç, nitelikli ve çağın gereklerine uygun donanımlarına sahip bireyleri, iş dünyasına ilk adımlarını atmaya hazırlanıyor.

Binlerce gencin en büyük gurur günlerinden birini yaşayacağı 2015- 2016 Eğitim- Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, 16- 17 Mayıs 2016 tarihlerinde saat 18.00’de 19 Mayıs Açık Hava Tiyatrosu ve Öğrenci Meydanı’nda gerçekleştirilecek.

16 Mayıs Pazartesi günü düzenlenecek törende yer alacak okullar: İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Isparta Meslek Yüksekokulu,Sağlık Bilimleri Fakültesi, İlahiyat Fakültesi, Orman Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Adalet Meslek Yüksekokulu, Spor Bilimleri Fakültesi, Eğirdir Su Ürünleri Fakültesi.

17 Mayıs Salı günü düzenlenecek törende yer alacak okullari se şöyle; Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Mühendislik Fakültesi, Fen –Edebiyat Fakültesi, Isparta Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu, Teknoloji Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Tıp Fakültesi, Mimarlık Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve Eğitim Fakültesi

İlçelerde yer alan Meslek Yüksek Okullarının mezuniyet tören tarihleri de ayrıca duyurulacağı bildirildi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR