26 Nisan 2024 Cuma

ISPARTA'DA ÖZEL BOL MİNİ KREŞİ ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

ISPARTA'DA ÖZEL BOL MİNİ KREŞİ ÇOCUKLARLA BULUŞUYOR

Eğitim

ISPARTA’DA faaliyet gösteren Özel Bol Mini Kreş & Gündüz Bakım evi, IYAŞ Park AVM’de stand açarak çocuklarla buluşuyor.

Derya Taylan’ın kurucusu olduğu Özel Bol Mini Kreş & Gündüz Bakım evi, geleceğin büyük değerlerini şimdiden yetiştiriyor.

Özel Bol Mini Kreş & Gündüz Bakımevi’nde çocuklar eğlenirken öğrenmeyi, mutluluğu, eğitimi, sevgiyi, merhameti, doğayı kısacası hayatı burada öğreniyorlar.

IYAŞ PARK AVM’de stand açarak çocuklarla buluşan Özel BolMini Kreş & Gündüz Bakımevi bir çok etkinliği gerçekleştiriyor. Bir çok çocuk projesinde adı geçen ve aktifliği, sosyalliğiyle bilinen Derya Taylan,çocuklara güzel değerler kazandırmanın, onlarla gülmenin, onlarla eğlenmenin paha biçilemez bir mutluluk olduğunu ve eğitim anlamında en kalitesini, en doğrusunu, en faydalısını vermenin yararlı olduğunu belirtti.

“Aşırılık değil, yeterlilik her zaman daha iyidir” diyen Taylan, algısal ve görsel zeka eğitimiyle Isparta’da bir ilke imza attı.

Taylan açıklamasında ise; “Bu verilen eğitim 3-6 yaş arası çocuklarda algı açıklığı, zekalarını kullanma pratikliği ve görsel anlamda hafızalarına hızlı kaydetmelerini sağlıyor. Bu sayede okul hayatında derslerinde daha başarılı çocuklar oldukların kanıtlanmış. En önemsediğimiz ise sevgi ve merhameti barındıran, vatana millete ailelerine, sevdiklerine fayda olan güler yüzlü çocuklar olmaları en büyük temennim. Okulumuzda doğayla tanışmalarını dikme,ekme. Biçme mutfak etkinlikleri yapmaları bunlar sıradan etkinlikler değil hepsi çocukta başarma mutluluğundan sonra özgüven, faydalı olma mutluluğunu yaşamasını sağlayan pedegoglar tarafından çok sık vurgulanan etkinliklerdir.  Amacım başarının zirvesine ulaşmak değil amacım mutlu, gülen yüzlü bol bom minikler yetiştirmek. Mutlu olmak, sevmek,sevilmek paylaşmak. Okulumuzun en önemli kavramlarındandır” dedi. 






YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

11 Eylül 2016 Pazar 21:43

Bomba 32 iyaş la ortaklığın mı var yorumu yayınlamadın. Isp daki fetoş nun ilk finans kaynağı iyaş A neden dokunmuyorlar kurucularından paspascısına fetocuların yuvası bu şirket neden tmsf ye alınmadı. Geçmiş hesaplarına bakılsın kesin pensilvanya bağı vardır. İlgililer bi bakıversin derim şikayet değil tavsiye,250 şehidin kanı var hesap sorar yaradan.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR