19 Mart 2024 Salı

İLK YILDA ZİRVEDE

İLK YILDA ZİRVEDE

Eğitim

1. Dönem TEOG sınavı 23-24 Kasım 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi. Sınava Türkiye genelinde 1 milyon 190 bin 826 öğrenci girdi. Sınava girmeyen öğrencilerimizin mazeret sınavları 17-18 Aralık 2016 tarihinde yapıldı.

2. Dönem TEOG sınavı 26-27 Nisan 2017, mazeret sınavları ise 20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleşecektir.

1.Dönem TEOG sınav sonuçları 3 Ocak 2017 tarihinde bakanlığımız tarafından açıklanmıştır. Veli ve öğrencilerimize okuldan sonuçlara ulaşabilmektedir.

İl merkezimizde bulunan Ülkü Ortaokulunda eğitimlerini sürdüren Açı Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri Şeyda Asena Büyüköz ve Ayşen Kocabaş 1. Dönem TEOG sınavında 120 sorunun tamamını doğru cevaplayarak Türkiye 1.si olmuştur.

Açı  Etüt Eğitim Merkezi kurucularından Sosyal Bilgiler Öğretmeni Muharrem Akpınar, “Açı ile başarılarının tesadüf olmadığının altını çizerek: Öğrencilerimiz sistemli ve planlı çalışıyor, etütlerini aksatmıyor ve en önemlisi kitap okumayı ihmal etmiyor.” dedi

Akpınar bireysel başarının yanında kitlesel başarıda da fark yarattıklarını ifade ederek, 2. Dönem TEOG sınavında “Açı”nın başarı çıtasının  daha da yükseleceğini söyledi.

Ayrıca Akpınar, Açı Etüt Eğitim Merkezi olarak öğrencilerimizi sürekli izledik ve eksikliklerini tespit ederek kapatmaya çalıştık. Ailelerimiz ile iletişim halinde olduk ve işbirliği yaptık. Yoğunlaştırılmış deneme sınavları, rehberlik birimimizin hazırlamış olduğu haftalık çalışma programları ile 1. Dönem TEOG sınavını en iyi şekilde atlattığımızı düşünüyoruz,  dedi.

Muharrem Akpınar bireysel ve kitlesel başarının anahtarı olarak:

1) Bireysel farklılıkları dikkate alma 

2) Tatlı dil, güler yüz

3) Okul ve aile ile olan sıkı işbirliği 

4) Disiplinli ve planlı 

çalışma 

5) Etkili yayın, güçlü kadro 

6) Tecrübe

7) Sistemli etüt, verimli birebir, maddelerini gösterdi ve bu maddeleri “Açı olarak prensip haline getirerek başarıyı yakaladıklarını dile getirdi.

Bu bağlamda Isparta’nın eğitim başarısının  yükselmesinde katkıları olan başta Sayın Valimize, İl Millli Eğitim Müdürümüze, Okul İdarelerine ve Öğretmenlerimize, çocuklarımız için hiçbir fedakarlıktan  kaçınmayan ailelerimize, Açı Etüt Eğitim Merkezi personeline teşekkür ediyoruz.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Açı Ogrencisi

13 Ocak 2017 Cuma 20:22

Yalan hocalar derse bile zor zar giriyor o listedekiler etut yuzunden birinci degil Cogunlugu ulku oo da oldugu icin derece aldi

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR