29 Mart 2024 Cuma

Halil İbrahim Öz Türkiye Öğrenci Meclisi Genel Sekreteri oldu

Halil İbrahim Öz Türkiye Öğrenci Meclisi Genel Sekreteri oldu

Eğitim

Isparta İl Öğrenci Meclisi Başkanı Halil İbrahim Öz, Türkiye Öğrenci Meclisi Genel Sekreterliği görevine getirildi. Öz ayrıca Türkiye Öğrenci Meclisi Komisyon Başkanlığı görevine de seçildi. Isparta gençliğinin lider isimlerinden Halil İbrahim Öz’ün yükselişi devam ediyor. Genç yaşında toplumsal liderlik merdivenlerini başarıyla tırmanan Öz, şimdi de Türkiye genelinde söz sahibi olabileceği görevlere seçiliyor. Isparta’da Öğrenci Meclisi Başkanı olan Halil İbrahim Öz, Türkiye’de genelinde ki meclisinde genel sekreteri ve komisyon başkanı oldu.

Türkiye 14. Dönem Öğrenci Meclisi seçimi Antalya Manavgat'ta yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Isparta İl Öğrenci Meclisi Başkanı Halil İbrahim Öz, Türkiye Öğrenci Meclisi Başkanlığında 2 yıllığına Genel Sekreter ve Komisyon Başkanı oldu. Nokta Temel Lisesi 11. Sınıf öğrencisi olan Halil İbrahim Öz, derslerinde olduğu kadar sosyal sorumluluk projelerinde de başarılara imza atmaya devam ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Bombaa

06 Mayıs 2017 Cumartesi 19:26

Reklam kokan hareketler bunlar...

ahmet

06 Mayıs 2017 Cumartesi 12:21

fakir fukara çocuğunu yapmazlar

Alper Kalender

05 Mayıs 2017 Cuma 22:11

13 yaaindayim basarilarin devamini dilerim daha us makamlara gitmeni isyerim bende buyuyunce senin gibi olcagim

ISPARTALI

05 Mayıs 2017 Cuma 17:55

ISPARTANIN ADI BÖYLE GÜZEL ŞEYLER VE YETENEKLİ GENÇLER İLE ANILMASI MÜKEMMEL BİRŞEY.AFERİM SANA SANA GENÇ ARKADAŞ, HER TÜRLÜ YOLUN BAHTIN AÇIK OLSUN.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR