30 Nisan 2024 Salı

İŞ-KUR VE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Ak Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, İş-Kur İl Müdürü Hüseyin Ergin ve Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yeni atanan Muhammet Öztürk'ü makamında ziyaret etti.

Eğitim
Ziyarette Ak Parti Yönetim Kurulu Üyesi Kamil İnci, Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak’ta hazır bulundu.
 
3 MİLYON TL
 
Isparta Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Hüseyin Ergün’ü ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Recep Özel, çalışmalar hakkında bilgi aldı. İş-Kur İl Müdürü Hüseyin Ergün çalışmalar hakkında bilgi verirken yaptığı konuşmasında; “Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında gönderilen 1 Milyon TL ödenekten sonra Ak Parti Milletvekilimiz Recep Özel’in sayesinde 2 Milyon TL daha ödenek gelmesi bizim son derece memnun etti. Isparta’daki işsizlik rakamları ise geçen yıllara göre düşmeye başladı. Şimdiki işsizlik oranımız % 6’ya indi. Ayrıca yıl içinde 3872 kişiyi işe yerleştirdik. 1765 kurs verdik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor” dedi. Ak Parti Milletvekili Recep Özel ise, devletin her konuda desteği olduğunu belirterek, İŞ-Kur Müdürü Hüseyin Ergin’e çalışmalarında başarılar diledi.
 
ÖZTÜRK’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 
AK Parti Milletvekili Recep Özel daha sonra Milli Eğitim Müdürlüğüne yeni atanan Muhammet Öztürk’ü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Öztürk, Isparta çok güzel bir yer. Sizlerin de desteği ile bu güzel ilimizde eğitimde bir çok başarılara imza atacağımıza inanıyorum dedi. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinde sona erdi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR