29 Mart 2024 Cuma

GAZİ SOSYAL BİLİMLER LİSESİ ÖĞRENCİLERİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Isparta Gazi Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memurlarına taziye ziyareti gerçekleştirdiler.

Eğitim

10 Aralık Tarihinde İstanbul Beşiktaş’ta  hain  terör örgütü tarafından düzenlen bombalı saldırı sonucu 36’sı polis memuru olmak üzere  toplam 44 vatan evladımız şehit oldu.

Terör saldırısına toplumun her kesiminde tepkiler çığ gibi büyürken milletimiz güvenlik güçlerine sahip çıktı. "Bu millet, devlet ve bayrak dünya durdukça var olacak" mesajı verdiler.

Bu kapsamda Isparta Gazi Sosyal bilimler lisesi Öğrencileri ve okul idarecileri İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler. Öğrenciler ziyaret esnasında İstanbul'daki menfur terör saldırısında meslektaşlarını yitiren polis memurlarına  başsağlığı dilediler.

Samimi ve bir ortamda gecen ziyarette polis memurları öğrencilere  çikolata ve kolonya ikramında bulurken,öğrenciler ise yanlarında getirdikleri kırmızı karanfilleri polis ağabeylerine takdim ettiler.  Öğrenciler ve polis memurları bir süre sohbet ettiler. Ziyaret şehitlerimiz için yapılan dua ile sona erdi.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR