19 Mart 2024 Salı

EN ÇOK İHRAÇ SDÜ'DE

EN ÇOK İHRAÇ SDÜ'DE

Eğitim

Olağanüstü halin ilanından sonra çıkartılan 672, 675, 677 ve 679 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile devlet üniversitelerinden toplam 4475 akademisyen ihraç edilmiştir.

Bununla birlikte, 7 Şubat'ta yayımlanan 686 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile devlet üniversitelerinden 319 akademisyen daha kamu görevinden ihraç edilmiştir. Devlet üniversitelerinden toplam ihraç edilen öğretim elemanı sayısı 4794 olmuştur.

Son kanun hükmünde kararnameyi incelediğimizde, özellikle, Ankara Üniversitesi, Anadolu Üniversitesi, Marmara Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitelerinden ihraç edilenlerin yoğun olduğunu göze çarpıyor.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Tebrikler

12 Şubat 2017 Pazar 20:28

Tebrikler Sdü yönetimi..ihraç rekotmeni olduk...İlişigi bulunamamıştır raporu olan,ama yalaka olamayann! akademisyeni ihraç ettin ama fetöcüler hala görevde tebriklerrrrr .Bu listeler yeniden incelendiğinde söke söke dönecek masumlarrr! Davacıyım iki cihandada o kuruldakilerden..

Tebrikler

12 Şubat 2017 Pazar 20:26

Tebrikler Sdü yönetimi..ihraç rekotmeni olduk...İlişigi bulunamamıştır raporu olan,ama yalaka olamayann! akademisyeni ihraç ettin ama fetöcüler hala görevde tebriklerrrrr .Bu listeler yeniden incelendiğinde söke söke dönecek masumlarrr! Davacıyım iki cihandada o kuruldakilerden..

İhraç rekormeni sdü

12 Şubat 2017 Pazar 20:14

YÖK açıkladı bizimle ilgisi yok ihraçları üniversite yapıyor diye...Olmayan ilişikle .kriterle o dasyama ne yazıpta ihraç ettiniz çok merak ediyorum? Gerçekten nasıl başınızı yastıga koyup uyuyorsunuz?Allahın adaleti var elbet.

Vatandaş

12 Şubat 2017 Pazar 15:06

Biraz zaman geçince Fetö askerleri sağdan ve soldan yazı yazıp acınma taktikleri yapmaya başladılar. Doğru sizin elebaşlarınızdan biri 'bizde geri vites yok' diyordu. Doğru yıllar yılı siz katil güruhunun yaptığı zulüm ve haksızlıklar unutulmadı. O hak ettikleri halde bizden değildir denilenler bir konuşsa! Yalan, baskı ve hırsızlıkla milletten din adına aldığınız paralar nasıl amerikalı ve avrupalı siyasetçilere yalakalık için harcanıldığı bir dile gelse! Size az bile. Masumlar müstesnadır.

Vatansevere

12 Şubat 2017 Pazar 13:14

Biz vatanımızı sevmiyormuyuz?Ne okullarına ne dersanesine ne bankasına yolum düştü...Ama sonuç ihraç!!Neden yalakalık yapıp ağam paşam demedim!Dememde Allaha görüyor bu yapılan adaletsizliği zulmü ..Yök te açıkladı bizle alakası yok diye...Hepsini atalım dönebilen dönsün diyerek insanların hayatını karartmaya kimsenşn hakkı yok .söke söke dönecem inş.

Güçlü Türkiye

12 Şubat 2017 Pazar 13:09

Madem Fetöyle mücadeleye meraklıydınız, bunun için bir darbe olması mı gerekiyordu, darbe olana kadar hangi mücadeleyi verdiniz? Hiç bir ihraç olmaması dikkat çekeceği için kamu oyununu ikna edecek bir sayı vermek istediniz. Mağdur ettiğiniz insanların ahı sizi en fazla ne kadar yürütebilirdi? Maskeleriniz düştü beyler. Türkiye prangalarından kurtuldu, rüzgar milletten yana esiyor; GÜÇLÜ TÜRKİYE RÜZGARI.

vatansever

12 Şubat 2017 Pazar 12:18

Tabi biz suçluyuz bunların dersanelerine gitmedigimiz için bunların okullarına gitmedigimiz için bunlara himmet parası vermedigimiz için 15 temmuzda vatanımızı savundugumuz için..yıllarca çabaladık çocuklarımızı okuttuk para harcadık ama birşey olmadı neden çünkü onlardan degildik...

Vicdansızlar...

12 Şubat 2017 Pazar 11:54

15 Temmuzda şehit olanlar sakat kalanlar ne olacak???Onların hakkı ne olacak elinizi vicdanınıza koyun bakalım..Bana neden dokunmuyorlar nedenmi çünkü hainlerle hiç bir ilgim alakam yok.sizleri ve aglayanları acaba boşunamı ihraç ettiler şimdi çıkmışşsınız Allahin adaleti tecelli edecek ve masumlar dönecek diyorsunuz o gece şehit olanlar hiçmi aklınıza gelmiyor..

SDÜ

12 Şubat 2017 Pazar 10:13

Sayın rektör! seni rektörlük seçimlerinde seni destekleyen Fetö elebaşlarını bilinçli olarak neden koruyorsun?

A.c.

12 Şubat 2017 Pazar 09:24

Bircok sucsuz bilim insanini aciga aldilar, ihrac ettiler hicbir delil sunamadan sirf ucunun kendilerine dokunacagini bildikleri icin. Kendileri korkudan "Biz yapmiyoruz YOK'den cikiyor kararlar" demisti ama kimse de inanmadi zaten. Hak hukuk bilmeyen insanlar degil akademisyenler bu ihraclarin aciga alinmalarin hesaplari da sorulacak. Sagda solda hicbirine rast gelmedim merak ediyorum acaba insan icine cikabiliyorlar mi?! Bunca insan, aileleri ve hatta sulaleleri ates puskuruyor kendilerine.

Tebrikler

12 Şubat 2017 Pazar 02:02

Verdiği dersin adını bile bilmeyen yeni mezun öğrencilerin derse girdiği....kaliyeli bir üniversite oldu sdü sözde fetöcü temizligi....yalakalık yapmayanı ihraç eden ihraç şampiyonu sdü sözün bittiği yerdeyiz

Şampiyon

12 Şubat 2017 Pazar 00:25

İhraç klasmanında SDÜ şampiyon, fakat en önemli “Henüz Yakalanmamış Fetöcüler Klasmanı”nda SDÜ kaçıncı, işte asıl merak edilen bu.

Adalet

11 Şubat 2017 Cumartesi 22:50

Evet 1. olduk tebriklerrrr...adil öksüz'le boy boy fotosu olanlar hala görevde..ama ilisigi bulunamamistir raporu olanlar ihraç!!! Göstermelik temizlik yapiliyor..rahat uyuyabiliyormusunuz merak ediyorum Allahin adaleti tecelli edecek ve masumlar dönecek elbett !

Mühüm Deil

11 Şubat 2017 Cumartesi 22:25

Az bile.. Sıra ne zaman Esatçılara Sülaymancılara gelecek? şimdi bide bu sülüklerle mi uğraşılacak.

Süleyman G.

11 Şubat 2017 Cumartesi 20:24

Birkaç gün önce YÖK listeleri üniversiteler hazırlıyor diyerek tüm üniversite yönetimlerini sattı. Bu yönetim, özellikle hastane ve tıp fakültesi yönetimleri, bireysel kin ve nefretleri olan insanları suçlu suçsuz ayırmadan terörist havuzuna koyarak ihraç etmenin bedelini yıllarca mahkemelerde, hapishanelerde sürünerek, binlerce tazminat yükünün altında ezilerek ödeyecek...Azıcık basireti olan mevcut durumun sürdürülemez olduğunu görüyordur, ben olsam uykularım kaçardı...

Nermin

11 Şubat 2017 Cumartesi 19:52

YÖK topu kendi üzerindenkomisyonlara ve rektörlere attı, biz karışmıyoruz açıklaması yaptı. Dolayısıyla işlemler dikkatli yapılmalı,

Can Yılmaz

11 Şubat 2017 Cumartesi 19:17

Hepsini ihraç etsinler vatan evlatları şehit oldu Gazi oldu , bunlar onun bunun hakkını yer güya hoca olur maaş alır lar haram yere askerlik yapmazlar inadına doğru yapıyorlar güya akedemisyenlere, ne kariyeriniz var kopyala yapıştır yağcılık yaşakalık particilik

.

11 Şubat 2017 Cumartesi 18:43

her taşın altında gördüğü güzel delikleri ya doldurDular ya da kendilerinden birinin girme ihtimali için ellerinin altında tuttular. Biz allahın yazdığı tarihi görüyoruz . Bence herkes ibret alsın Allahin Adaleti er yada geç tecelli eder diye düşünüp ayağını denk alsın.

ak hak

11 Şubat 2017 Cumartesi 18:26

Milli eğitimdee Altinbasak korfezde çoçuk okumaya devam edenler aciga bile alinmadi. ne is mem muduru.

Yüzbaşı

11 Şubat 2017 Cumartesi 18:25

Bu gurur Şehmus günaydın, sabun, Çarıkçı ve Isparta halkının

Teyakkuz

11 Şubat 2017 Cumartesi 18:09

İçimizdeki hainler ve uyuyanlar hariç, hepimiz fetöcü teröristlerin devlet kurumlarından ihraç edilip cezalandırılması konusunda hem-fikiriz. Peki kaçımız bu açığa alma ve ihraç yetkisinin doğru kişilere verildiğinden emin?.. Darbe sonrasında varlık mücadelesi veren ve her kılığa giren Fetö, fetöcüleri tasfiye sürecini sabote etmek isteyebilir.. Bu yüzden kurumlardaki açığa alma ve ihraç komisyonları sürekli denetlenmeli, varsa fetöcüler tespit edilip ayıklanmalı.

Men Dakka Dukka

11 Şubat 2017 Cumartesi 16:54

Ali bilmez Allah bilir. Cehennemde de birinci olacakları malum. Çünkü kul hakkı af kapsamına girmiyor vaadi var Rabbin. Men dakka dukka.

Men Dakka Dukka

11 Şubat 2017 Cumartesi 16:51

Ali bilmez Allah bilir. Cehennemde de birinci olacakları malum. Çünkü kul hakkı af kapsamına girmiyor diye uyarı var KK de. Men dakka dukka.

SDÜ

11 Şubat 2017 Cumartesi 14:28

Peki SDÜ yönetimi tarafından halen bilinçli korunan ve göreve devam eden, SDÜ Fetö beyin takımındakilere ne demeli.

Vatandaş

11 Şubat 2017 Cumartesi 14:23

Kına yakın diyesi geliyor insanin. Milleti feto feto diye kandirip vatani satanlar ve buna ses cikarmayanlar gun gelip bu garipler cikip sizin vergilerden tazminatlarini alinca umarim buna da ac gizlulukle bakmazsiniz. Ne diyeyim sizin de o basinizdaki diktatorunde Allah belasını versin

İHRAÇ ADALETSİZLİĞİ

11 Şubat 2017 Cumartesi 14:16

SDÜ rektör ve rektör yardımcıları çok masumlar haklarında çarçaf carçaf iddalar var onlara bakılmıyor.Hedef şaşırtmak için ve YÖK'e yaranmak için bir çok masum insanı ihraç ettiler.

??

11 Şubat 2017 Cumartesi 14:09

Retorik rumuzlu zottirik çıkmış yine sahneye

ALLAHIN ADALETI VAR

11 Şubat 2017 Cumartesi 13:55

Cok matah birseymis gibi birde haber yapiyorsunuz.kac tane masum insanin cani yandi haberiniz varmi.Allahin adaleti de birgun gelir bizi bulurdami demiyorsunuz.ben bilirim esimin sabahlara kadar ders calistigi gunleri,evinden,cocuklarindan fedakarlikta bulunupta hafta sonu bile demeden calistigi gunleri. univ. de kac kisinin esim kadar ulusal ve uluslar arasi yayini vardir acaba?ama yazik degmezmis bu unvsitye!Elbet Allahin adaleti gelecek ve o gunde ben oturup seyredecegim.

Ali Bilir

11 Şubat 2017 Cumartesi 12:36

Yetmez, ama idare eder.

torik

11 Şubat 2017 Cumartesi 12:16

dostlar alış verişte görsün diye yapılmış ihraçlar.

hakkım kalsın mahşere

11 Şubat 2017 Cumartesi 12:14

ulan bileğimin hakkıyla girmiştim ben o kadroya. kimsenin almadığı puanları almıştım gerekçe bile göstermeden attınız beni ailemi perişan ettiniz. Ama söke söke geri döneceğim geri. ama bir yıl ama beş yıl.çünkü suçsuzum çünkü haklıyım çünkü alnım açık başım dik. ozamanda buraya birazdan üşüşecek kişilerin vergileri ile verilecek tazminatımı alıp ben keyfime bakacağım

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR