20 Nisan 2024 Cumartesi

EĞİTİMİN PARLAYAN YILDIZI : ROTA YENİ YILDA HAZIR OLACAK

EĞİTİMİN PARLAYAN YILDIZI : ROTA YENİ YILDA HAZIR OLACAK

Eğitim
Özel Rota Ortaokulu Ağustos'ta faaliyete geçiyor.1 Ağustos itibariyle yeni binalarında hizmet vermeye başlayacak olan kurum dolu dolu programları ve tecrübeli kadrosuyla 2017-2018 eğitim-öğretim yılına hazır olacaktır.
Arzu Akça ve arkadaşları, dershanecilikteki 15 yıllık tecrübelerini okul projesi ile taçlandırıyor. Rota Okulları, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı'nda açılıyor. Dershanecilik ve özel öğretim alanında başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Girişimci Türkçe Öğretmeni Arzu Akça'nın son projesi özel okul. 15 yıldır dershanecilik sektöründe faaliyet gösteren Akça ve arkadaşları, 2017- 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı için Rota Okulları'nın faaliyete geçeceğini müjdeledi.

OKUL, ETÜT, KOÇLUK, ÖZEL DERS HEPSİ BİR ARADA

Butik Ortaokul diyoruz. Çünkü ana sınıfı  yok, ilkokul yok, lise yok. Tamamen, sadece ortaokul olacak. Tek başına bir ortaokul olması avantaj. Öğretmen kadromuzun odaklandığı tek nokta ortaokul öğrencilerimiz olacak.  5, 6, 7 ve 8. sınıf öğrencilerimize sabahtan akşama kadar eğitim vereceğiz. TEOG'a hazırlanan öğrencinin özel ders almasına ihtiyaç olmayacak. Hem özel okul hizmeti hem de dershanecilik hizmetini birlikte vereceğiz.

Çocuğun sabah 09.00'dan 17.00'a kadar dersi olacak.17.00'dan 19.30'a kadar etütler uygulayacağız. Birebir dersler, sınav analiz,tekrar dersleri, konu analizi, tarama sınavları olacak.Cumartesi günleri de tamgün veliler çocuklarını okula bırakabilecekler.Sabahtan akşama kadar tekrar,etüt, yazılı sınav çalışması yapabilecek. Hafta sonları sınavlarına hazırlanabilecek.Hiç bir şekilde takviyeye ihtiyaç duyulmayacak.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

aycan

13 Temmuz 2017 Perşembe 11:10

sadece ortaokul olerak falıyet gösterecek bır kurum eğitim seviyesini yükseltmesi dileğiyle ısparta ya hayırlı olsun

Hatice Pekel

12 Temmuz 2017 Çarşamba 21:15

Rota basarili bir etut merkezi idi. Basarili bir okul da olacaktir. Allah yolunuzu acik etsin.

Ibrahim Askeriz

12 Temmuz 2017 Çarşamba 18:25

Kale bos, istediginiz gibi gol atin, bir de rakibiniz yok, istediginiz fiyati cekin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR