26 Nisan 2024 Cuma

EĞİTİMDE ÇARPICI İDDİALAR…

EĞİTİMDE ÇARPICI İDDİALAR…

Eğitim

Zafer Mahallesindeki Selahattin Seçkin İlkokulu 3’üncü sınıfta öğrenim gören çocuklarının öğretmenleri tarafından tartaklandığını ileri süren veliler, öğretmenden şikayetçi oldu. Öğretmenin kız öğrencilere fiziksel temas kurduğunu iddia eden veliler, “Öğretmen matematik ödevinde Türkiye Milli Takımının Teknik Direktörünün kim olduğunu, Futbolcu Selçuk İnan’ın hangi takımda oynadığını soruyor. Böyle rezalet olamaz” dediler.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

FATİH YİĞİT

26 Aralık 2016 Pazartesi 14:57

yaşar tortop kusura bakmada önüne gelen öğretmene memura laf söyleyemezsin kardeşim ALLAH SADECE MEMURDAN DEĞİL bütün insanlardan hesap soracak unutmaayrıca sadece sen gibiler vergi vermiyor tuttturmuşsunuz bir vergide vergigünümüzün anne babalarını da görüyoruz cep telefonundan tabletten face ten başlarını kaldırıp çocUKLARIYLA ADAM GİBİ İLGİLENEN ANNE BABALAR BİLE YOK ARTIKAH NE VARSA ESKİ ANNELERİMİZDE BABALARIMIZDA VARMIŞ...

Bir Velii

25 Aralık 2016 Pazar 21:21

Olayları bilen birisi olarak. İşin bu noktaya gelmesi medyaya taşınmasını acıkcası çok doğru bulmuyorum. Hocamıza haksızlık yapıldığı ve olayların büyütüldüğünü çirkin ithamlarda bulunulduğu düşünüyorum.

Mufettis

25 Aralık 2016 Pazar 01:42

Bu öğretmen bu okula 4 ay önce isteği disinda tayin ile gelmistir. Yeni görev yerini kabullenememistir. Okuldan geri gidebilmek, tayinin başka yere aldirabilmek için cocuklara ders öğretme yerine eziyet etmek gibi yollara başvurarak idari soruşturma yaptırarak tayin olması için bu yolu seçmiştir. Memurlukta ne yazik ki böyle isleyis olabiliyor. Bu dünyanın obur dünyası da var. Bugun buradan kurtulursun ancak kul hakkından kurtulamazsin. Okulun, mahallenin, şehrin, eğitim camiasını lekelemiştir

Sulo

24 Aralık 2016 Cumartesi 23:52

Öğretmen böyle bir soru sormamıştır.Öğretmene ters olan velilerin karalama kampanyasıdır.Öğretmenin de fikri alınmadan yapılmış bir haber.YARGISIZ İNFAZ BU.Öğretmenden önce veliler kendi nefsine şu soruyu sorsun: Ben çocuğuma ne kadar güzel ahlak ve terbiye verdim!!

Bir Bilen

24 Aralık 2016 Cumartesi 20:18

Canla başla çalışanların olduğu bir okul. Bir olumsuzluk varsa arkandaki milli eğitime girer derdini anlatırsın. Bu insanların derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.. Görmüşler kamerayı şov yapıyorlar bence...

E.İ Soysal

24 Aralık 2016 Cumartesi 18:37

Sevgili ıspartalılar Siz neyi tartısıyorsunuz. Olmayan Şey Tartısılırmı kardesım. Sadece ısparta degıl Türkıyede egıtım dıye bırsey kalmadıkı. Ne dedı adam Bu sözde prf.Okumuş insanlar arttıkca ben korkuyorum cekınıyorum dıyor.Bıze cahıl insan lazım en tehlıkelı insan okumuş insandır dıeyen bu zatı muhterem Nerede bılıyormusunuz. YÖK denetleme kurulunda Ne bekleyeceksın bu sahıslardan Dindar nesıl yetıstırecegız dıye Egıtımı bu hallere getırenlerı Bu halk iyi bir yerlere koymalı.

yasar tortop

24 Aralık 2016 Cumartesi 14:17

Benim gorusum boyle bir efitim sistemi olmaz ne demek matematik dersinde selcuk inan hangi takimda oynuyor bu kendini ogretmen sanan sahisaldigi parayi yerkene icine sindire biliyormu unutma hoca senin bogazindan gecen bi lokma ekmek benim ve benim gibilerin verdiyi vergiler sayesinde o paranin hakkini ver

yasar tortop

24 Aralık 2016 Cumartesi 14:17

Benim gorusum boyle bir efitim sistemi olmaz ne demek matematik dersinde selcuk inan hangi takimda oynuyor bu kendini ogretmen sanan sahisaldigi parayi yerkene icine sindire biliyormu unutma hoca senin bogazindan gecen bi lokma ekmek benim ve benim gibilerin verdiyi vergiler sayesinde o paranin hakkini ver

öğretmen

24 Aralık 2016 Cumartesi 13:56

öğretmenleri her yıl sınava sokalım diyen arkadaş, öğretmen olmak için yeterince sınava giriliyor zaten... bence önce velileri ****k lazım sınava... terbiyesizlik ukalalık diz boyu velilerde... ben öğretmen olarak onun dadısı bakıcısı değilim arkadaş... veliler okullara kreş gözüyle bakıyor... önce çocuguna ilgi göster

selçukkkkk

24 Aralık 2016 Cumartesi 13:03

Ben bu veliler haksızdır demiyorum.Lakin çocuklarımıza: 1_Aile terbiyesini vererek okula hazırladıkmı?2_Çocuklarımızın dersleriyle eve gelince nekadar ilgilenip onu motive ettik.3_Çocuklarımıza okuldaki hal ve davranışları hakkında eğitim verdikmi? v.s.v.s.Bizi yetiştiren hocalarımız(1969-1975)sadece kemiklerimizi kırmadıkları kaldı,o yılların müfredatına göre kafamıza bilgiyi ****k için her yolu denediler.ya öğreneceksin ya öğreneceksin,eti senin kemiği benim.Tüm hocalarımıza sevgiler.

Ali

24 Aralık 2016 Cumartesi 12:27

Ögretmenleri her sene sınava tabi tutmak lazım.Yıl sonundada pisa değerlendirmesine benzer ,notlar verilmeli.Yoksa sabah çözdüğü soruyu,ertesi hafta yanlış çözmüşüm diyerek düzeltmeye çalışanlar çoğalabilir.

zafer.

24 Aralık 2016 Cumartesi 10:26

bu okulun müdürüde müdürlük yapamıyor,öğretmen müdürün yanında öğrenciyi dövüyor müdür sesini çıkarmıyor,okulda başka bir öğretmen öğrenciyi çok azarlıyor hakaret ediyor müdür hiç ****ı olmuyor.böyle müdürlükmü olur?

ali veli

24 Aralık 2016 Cumartesi 22:47

hadi len

veli

24 Aralık 2016 Cumartesi 10:11

okul müdürüne bu öğretmeni defalarca şikayet ettik.fakat müdür bu şikayetleri önemsemedi,hep öğretmenden yana oldu.bu olayda müdüründe çok suçu var,müdürüde alsınlar.

Ahmet

24 Aralık 2016 Cumartesi 09:46

Yani matematik dersinde teknik direktor kim diye sorulmasi mi mesele? Veliler olk once kendine duzeltsin sonra öğretmenleri sikayet etsin !

fakir

24 Aralık 2016 Cumartesi 08:19

tv de de izledim bu haberi ama hiç kimse öğretmeni konuşturmadı.adalet nerede.hepsi öğretmen atılsın şeklinde konuştu.konuşanların tahsili ve yetkileri ne ki.öğrenci ne yaptıki öğretmeni bu hallere düşürdüler.herkes haddini bilsin.terbiyesizlik yapmasın.öğretmene de sahip çıkalım adalet yerini bulsun.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR