19 Mart 2024 Salı

BU BEĞENİ GÜNDEMİ SARSTI !

BU BEĞENİ GÜNDEMİ SARSTI !

Eğitim

Dünyanın en büyük sosyal medya platformu olan Twitter’da SDÜ Öğrenci Konseyi seçimleri birinci sıraya oturdu. Konsey Başkanlığına aday olan Ferdi Alakuş’a FETÖ lideri Fetullah Gülen için kendi ailesini reddedip soy ismini değiştiren Enes (Kanter) Gülen’in yaptığı paylaşımı beğenmesi üzerine tepki yağdı

Isparta Ülkü Ocaklarının da önderlik ettiği öğrenilen mesaj trafiğinde SDÜ Öğrenci Konseyinin FETÖ uzantılarından temizlenmesi istendi. Biranda Türkiye genelinden arka arkaya mesajlar geldi. Sabah saatlerinde “SDÜ Öğrenci Konseyi Fetö’nün Kucağında” başlığıyla yapılan paylaşımlar twitter arama motorunda birinci sırada görüldü.

ALAKUŞ’UN BEĞENİSİNE TEPKİ YAĞDI

SDÜ Öğrenci Konseyine geçen yıl Başkanlık yapıp bu sene de adaylığını koyan Ferdi Alakuş’un twitter hesabı üzerinden Enes Kanter Gülen’in yaptığı bir paylaşımı beğendiğinin fotoğraflarını yayınladılar. 

ENES KANTER GÜLEN KİMDİR?

Enes Kanter Gülen, FETÖ lideri Fetullah Gülen’in soyadını taşıyor ve hikayesi tamamen açık. Ailesinin evlatlıktan reddederek soyadını değiştirmesini istediği Enes Kanter ilk konuşmasında skandal sözler sarf etmişti. Anne ve babasını FETÖ'nün elebaşı Gülen'e tercih eden Enes Gülen,"Hizmet yolunda cennetim feda olsun, cehennemlere güler geçerim" dedi. Enes açıklamasında, 'Gülen' soyadını kullandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Mehmet Akif

20 Ekim 2016 Perşembe 12:38

Kurumları temizlemek için devletin kolluk kuvvetleri yeterlidir. Herkes görevini yaparsa böyle durumlar açığa çıkmaz.

Yasin kazak

20 Ekim 2016 Perşembe 10:33

Ülkü ocakları önce belediyesinden başlasın temizliğe

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR