20 Nisan 2024 Cumartesi

BOĞAZİÇİ OKULLARININ MEZUNİYET COŞKUSU

Boğaziçi Okulları 2015-2016 öğretim yılında daha ilk yılı olmasına rağmen Lise müdürlüğünden 103, Ortaokul müdürlüğünden 32 olmak üzere toplam 135 öğrencisini bir üst öğrenime uğurladı. Mezuniyet gururunu 3 Haziran 2016 Cuma günü okul bahçesinde gerçekleştirilen muhteşem bir törenle gerçekleştirdi. Mezun olan öğrenciler başarı belgelerini aldılar.

Eğitim

Boğaziçi Okullarının mezuniyet törenine, öğrenci velilerinin yanı sıra aynı zamanda öğrenci velisi de olan İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Ali BOLAT, Isparta Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanlığının Müfettişleri, GaziSosyal Bilimler Lisesi Müdürü Lokman KAPLAN, Halıkent İlkokulu Müdürü Muzaffer SARIŞAHİN,  Ülkü ilkokulu Müdürü Ali ULUSOY, Yılmaz Şener İlkokulu Müdürü Ali SOLMAZ ile Isparta Gazeteciler Cemiyetinin değerli Başkanı Şevket KARAHAN Bey’in değerli katılımları ile gerçekleştirilmiştir.

Boğaziçi Okulları adına Lise Müdürü Atiye KILIÇARSLAN yaptığı konuşmada, başarılı olmanın altın anahtarının en başta sistemli bir çalışmadan geçtiği belirterek “okullarımız bilimin ışığında nesiller yetiştirir. Sosyal sorumluluk bilinci aşılar veböylece toplumsal refahın en sağlam dayanaklarından birini oluştur’’ dedi.

Boğaziçi Okulları Lise Okul Aile Birliği Başkanı Sayın İnci Alay yaptığı konuşmada, “Boğaziçi ailesi olarak, ilk mezunlarımızı veriyoruz. Sevgili gençler; İş hayatında başarılı olmak için günün koşullarına uygun bir eğitim profilinden geçmek için adeta adapte olun. Değişime açık olun. Dünyanın her neresinde olursanız olun bu vatanın evlatları olmaktan gurur duyun.” diye konuştu.

Törende ayrıca davetlilere okullarımız Müzik Öğretmeni başkanlığındaki koro eşsiz bir müzik dinletisi sundu.

Boğaziçi Okulları Ortaokul Aile Birliği Başkanı Sayın Dr. Murathan ABACI yaptığı konuşmada ‘‘ Geçtiğimiz sene boyunca bilgi beceri ve donanımlarınızı artırarak sorumluluk sahibi bireyler olarak topluma karşı görevlerinizi kavradınız. Kendinize önemli hedefler belirlediniz. Hedeflerinize emin adımlarla yaklaşmanız için Boğaziçi Okulları yönetim kadrosu ve öğretmenleri her zaman yanınızda ve destekçiniz olarak kalacaktır’’ dedi.

Törende ayrıca Okul birincileri Ezgi ÖZEN, Zeynep CAYIRÇİMEN, Süleyman ÖZDEMİR birer konuşma yaparak, kendilerinden sonra gelen arkadaşlarına gerçekleştirilen törenle Bayrak ve Sancak devir teslimi yaparak okul kütüğüne bröve çaktılar.Mezuniyet töreni değerli konuklara ikramla sona erdi.










 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR