25 Nisan 2024 Perşembe

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM EĞİTİM CAMİASINI AĞIRLADI

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM EĞİTİM CAMİASINI AĞIRLADI

Eğitim

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde 81 ilden gelen öğretmenler onuruna verdiği iftarda, ramazan ayının huzur, mutluluk içinde,bereket dolu geçmesini diledi.

İftar programına Isparta’dan Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker ve bazı öğretmenler katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Çoker ve öğretmen Başbakan Binali Yıldırım ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve eşleriyle çekilen fotoğrafını paylaştı. Müdür Çoker; “Sayın Başbakanımız ve kıymetli Eşleri Hanımefendinin himayesinde Milli Eğitim Bakanımız ile 81 ilden gelen öğretmenlerimizle Başbakanlık Çankaya köşkünde verdikleri iftar yemeğine katılmak hepimiz için büyük onurdu.Değerli büyüklerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

ıspartalaı

01 Haziran 2017 Perşembe 09:06

BATMAN da C sınıfının oldu. Sınıfta eğitim gören 40 öğrenciden 10’u Türkiye birincisi olmayı başardı. 10 Öğrenci, soruların tümüne doğru cevap verirken, 5 öğrenci 119 doğru, 6 öğrenci ise 118 soruyu doğru yanıtlayarak, ulaşılması güç bir başarı elde etti.Ey milli eğitimim müdürü ve öğretmenler siz hangi yüzle çıktınız BAŞBAKANIMIN KARŞISINA SORUYORUM.

selimselim

01 Haziran 2017 Perşembe 10:25

eğer türkiye birinciliğinden kasıt bütün soruları doğru yapmaksa ıspartada yüzün üzerinde türküye birincisi var.ısparta 25 yıldır başarılı hep türküyede ilk 5 in içerisinde.vali batmanlı diye ona yalakalık yapacam derken kendi şehrimizi kötülemeyin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR