26 Nisan 2024 Cuma

ARICI HEM MÜDÜRÜ OLDU

ARICI HEM MÜDÜRÜ OLDU

Eğitim
ISPARTA Eğitim Bir Sen Şube Başkanı İhsan Arıcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak görevlendirildi. 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

hani kurs?

18 Ekim 2014 Cumartesi 19:07

öğretmenler öğleye kadar oturup sonra dağılıyorlarmış. böyle giderse kurs açma değil boş yatma rekoru kırılacak.

can ali

28 Eylül 2014 Pazar 13:51

menfaatci diyorsunuz ya kendini yukseltmek icin ugrasti diyorsunuz ya bedavadan gelmis ya eski mudurluklerinde neler yaptigini bi arastirin calismis mi yatmis mi,bina yaptirdi kac yildir yapilmayan okula insaatlerinabile gitti hafta sonlari hangoi yillik iznini kullanmis sorun bakalim neyse meyve veren agac taslanir zaten bu dunyada kim iyi yere gelirse makam mevki yuzunden zaten gelemeyenler icin

isi olamayanlar icin

28 Eylül 2014 Pazar 13:38

yorumlari okudukca sasiriyorum işiniz olsa en kral adam isiniz olmadiginda etmediginiz laf kalmiyor,hayatımda tanidigim en calıskan insanlardan bir gorusun bakalim telefonlari hic susyor mu,ailesinin yakinindan biri olarak butun çabalari bu nankör insanlar menfaatci insanlar için boş oldugunu gordum,canı pahasına çalısan bir insana rutbe icin diye saçma sapan yorumlar yapilmis,hem muduru oldu ne icin oldu daha cok calisip ayni maasi almak icin mi oldu bu mu menfaatcilik

TAY TAY TAY

26 Eylül 2014 Cuma 01:32

RECEP AMCASI OTUR ŞURAYA DEMİŞ DE AMAN DA AMAN. HOPPALA HOPPALA. NEREYE GELDİĞİNİ BÜYÜDÜĞÜNDE ANLARSIN.SENİ HALK EĞİTİM KOCATIR DİRAYETLİ SAYIN MÜDÜR. KRAL ÖLDÜ YAŞASIN YENİ KRAL DİYENLER SANA YARDIM EDERLER, DAHA SONRA DA BAŞKA YENİ KRAL İÇİN SİZİ HARCARLAR.

omt

21 Eylül 2014 Pazar 14:32

Yorumda sitem edenler ahitretten bahseden koltuk sevdali lari yok önceden yardım etmiş şimdi unutulduk diyenler şimdi ihsan beyin yanındaki kisilere acayip benzetme yapan kişiler demekki zamanında sizde menfaat için yanında idiniz hayırlı ugurlu olsun çekmeyen içinde fitne fesat olan kişilerin içinde paylaşın Allah yar ve yardımcı olsun ihsan arici

Malkoçoğlu

19 Eylül 2014 Cuma 12:39

""bir dost rumuz""luya. Arkadaşım. Dediklenirde çok haklısın. Fakat bu dünya etme bulma dünyasıdır. Sornu bakalım. Sayın İhsan ARICI"ya sorun. Yanından ayrılmadığı eski vekil Sayın Emin BİLGİÇ"e en son ne zaman aramış, Sayın Said DİLEK"i ne zaman hal hatır sormuş. Fakat daha önce küs olduğu sayın Recep ÖZEL"le bir hafta kaç kere konuşmuş Allah bilir. Peki sayın Recep ÖZEL liste dışı kalsın bakın hal hatır sorar mı.

Bir Dost

19 Eylül 2014 Cuma 08:35

İhsan bey şuan çok popiler olabilirsin. Etrafında bir sürü adam da var. Ama unutma bir gün o başkanlığın gidince bak o zaman etrafında kimler olacak. Şuan selam vermeye korktuğun bizler olacağız. Sen farkında değilsin ama etrafındakilerin çoğu menfaat için yanındalar. Etrafında o kadar yalaka sarmış ki, Sen bunu şuan farkedemiyorsun. Farkettiğinde de iş işten geçmiş olacak.

Eğitimbirsenli

18 Eylül 2014 Perşembe 18:53

Yeter artık be. Bu nedir arkadaş. Sanki Isparta'nın en önemli işi bu. İhsan da İhsan. Adam bir yere müdür olmuş. İyidir, kötüdür. Bundan sonra ki çalışmalarına bakın. Ispartamız için inşallah iyi şeyler yapar.

90 YILLAR

18 Eylül 2014 Perşembe 18:45

Sizin ilk günlerini bilirim.Dün ağlıyordun Geresine verdiler birileri sizi Keçiborludan yollatmadı.Dün dua ettiğin insanı bugün tanımıyorsun.Sen o koltuklar bilmezken bizler o koltuktaydık.Bize selam verenler çok ama size selam vercek kimse yok.Ne oldum deme ne olacağını düşün.Tepeye değil ayağının altına bak düşme.Bir beklentim falan yok.

Keçiborlulu

18 Eylül 2014 Perşembe 16:39

İhsan beyi Geresinde ve keçiborluda çalışırken tanırım. Çok değişmiş. Ya bir de yola çıktığında beraber olduğu arkadaşların hiç birisi yok. Ya İhsan yanlış yola girdi. Ya da onlar yanlış yola girdiler.

Karakatak

18 Eylül 2014 Perşembe 16:33

Bu yorumları sayın Recep ÖZEL okumuş mu acaba. Ya da memursen genel başkanına iletmek lazım.

Ak Partili

19 Eylül 2014 Cuma 08:57

Recep bey her şeyin farkında. Bir dönem önce bir birlerine hakaret yağdırıyordu. Şimdi menfaatleri ortak olunca ses çıkarmıyor.

Ali su

18 Eylül 2014 Perşembe 13:38

Ahirette hesab verilirken inşaalah adaletli olmuşsunuzdur.

hdogan

18 Eylül 2014 Perşembe 09:59

Kıskananlar çatlasın,yılların alın teri emeği var ısparta'da..

Kerem

18 Eylül 2014 Perşembe 08:58

Bu ne ya. Sıktı artık. Ispartanın tek derdi İhsan Arıcı mı. O kadar problem var. Ispartalı neyle uğraşıyor ya. Kusura bakmayın ama mahalle karılarına benziyor. Olmuş bitmiş. Adam işini biliyor. Helal olsun. Siz meydanı boş bırakırsanız elbette birileri doldurur. Adam uyanık kardeşim. Almış yanına 3-5 kişi onlara istediği yerlere müdürlük vermiş. Sözlerinden çıkmıyorlar. Hadi bakalım yakında sendika seçimleri var. Görelim bizim gabakcılara ne yapacak.

Gülkent32

18 Eylül 2014 Perşembe 08:47

Demek Isparta'nın en etkili sendikanın temsilcisi bu arkadaş mı. Torpil var mı yok mu bunu konuşmaya gerek bile yok. Tayinim Isparta'ya çıkmıştı. Durmak için çalışacağım. Şanlıurfa'da kalmak daha iyi.

dikkat dikkat

18 Eylül 2014 Perşembe 13:07

aman kardeşim gideyim deme... ben çıkana kadar ak ile karayı seçtim. başıma gelmedik kalmadı , bir de üstüne üstlük suçlu muamelesi gördüm sırf sendikam yüzünden. gidip de huzurunu bozma

aktivist

18 Eylül 2014 Perşembe 08:25

Yıllar önce ihsan beyle filistin mitingine katılmışltık.bizi sabah namazına camiye yetiştirdi ve cemaatle namaz kılmıştık. kendisine çok güveniyordum. seninle her yere gidilir diyordum. ne çok yanılmışım. allahım deni doğru yola ilet.

hasan

17 Eylül 2014 Çarşamba 21:17

tam bir siyaset kokuyor bu kadar belli olur.arkadaş yapacaksa bir iş yapsın bir koltukta iki karpuz olmaz.hem rahatsızmış o koltuğa layık çok değerli kişiler var merkeze bakıldığında bütün müdürler eğitim bir sen.dan

Realist

17 Eylül 2014 Çarşamba 19:28

Okuluna kendi evindeki eşyaları ****üren gittiği okulu güzelleştiren yeni okul yaptıran bir okul müdürü gördünüz mü? Görmediniz aslada görmeyeceksiniz özü sözü her zaman bir oldu kendi evlatlarıyla ilgilenmedi sendika üyelerinin işini yaptı ve şimdi hakettiğinin çok çok altına gitti böyle hizmet adamları bir daha gelmeyecek ve beddualar görüyorum siz sevgili eğitimciler dini imanı tam olan kişiler siz bunları demekten utanmıyor musunuz.

dikkat dikkat

18 Eylül 2014 Perşembe 13:10

bu dünyanın tarla olduğunu bilip , ona göre ekim yapanlara sevgiler saygılar.... herkes hakettiğini bulur mutlaka... hakkın adaleti gecikmez ... tam zamanında gelir bir gün... hayırlı işler...

Realist

17 Eylül 2014 Çarşamba 19:23

Bu yorumları okudukça insanların nasıl nankör olduğunu görüyorum ben şahsen İhsan Arıcı'yı çok yakından tanıyorum ve şimdiye kadar o adamın ne bir kul hakkı yediğini gördüm nede hizmet sevdasından vazgeçtiğini siz hiç sendikadan aldığı parayı evine harcamayan hepsini sendikanın ihtiyaçlarına harcayan onu arayanların işini yapmaktan evine gidemeyen gitse bile telefonla sizlerin işini halledebilmek için yemeğini doğru dürüst yiyemeyen biri gördünüz mü!

ESKİ BİRİSİ

06 Ekim 2015 Salı 10:51

o ihsana söyleyecek hiç bir şeyim olamaz çünkü insan olana karşılık verilir.düne kadar sendika için çalıştığını sendikalının haklarını koruyacağını zannediyorduk ama maalesef yanıldık birkaç yalakanın maskotuı olmuş.sendikalı olarak maalesef hep kendine çalışmış h.e.m. son örneğiartık yarın ne olur mertak ediyorum gerçek sendikalı arkaşlarının yüzüne nasıl bakar.sağlığı bozukmuş allah şifa versin.

can

17 Eylül 2014 Çarşamba 19:08

Mevlüt bey yeteri kadar çalışmadınız herhalde ki tam puan da alsanız istediğiniz olmamış tuttuğunuz dal kırılmış herhalde canın sağ olsun önemli değil sen çalış mükafatı gelir nasıl olsa.....

can ali

28 Eylül 2014 Pazar 13:41

mevlüt beyin nasil tam puan aldiginida bir ogren burda oyle konus

hadi

17 Eylül 2014 Çarşamba 18:37

hayırlı olsun. başarabilmiş ne mutlu uyuyanların gözü aydın...

HAMZA

17 Eylül 2014 Çarşamba 18:34

Isparta'da hangi kurumda başarılı işlerde bulunduğunu bilen var mı? sadece sendikalı olması her kim olursa olsun nereli olursa olsun başarılı çalışmaların önemi yok herhalde bu ildeki yetkililerce.........

YOZGATLI

17 Eylül 2014 Çarşamba 15:07

Sayın İhsan arıcıyı tanımam görmem.Fakat bakıyorum baya popüler. Sevende var sevmeyen de. Fakat Ispartalıları anlamıyorum. Adama niye kızıyorsunuz ki.Demek gücü varmış müdür olmuş. Boş boş konuşuyorlar. Madem bir rahatsızlığı yüzüne söylesenize. Ya da çıkın vekillerin karşısına biz rahatsız olduk deyin. Tapa tutuyor mu. Diyemezler. Hatta yarın kuyruğa girerler tebrik için. Isparta böyle bir yer. Bizim Yozgat"ta böyle bir şey olacak, siyasiler yolda yürüyemezler,Buradaki vekiller çok efendi.

s.akdoğan

17 Eylül 2014 Çarşamba 12:33

kendisi şahsen hocam olur ..tebrikler başarılar diliyorum

ahmet

17 Eylül 2014 Çarşamba 11:31

100 puan alan okul müdürü oluyor... şakşakcılar onun yerine göz dikiyor.

erkek

17 Eylül 2014 Çarşamba 09:32

Maşallah maşallah....Aslan gibi kardeşimiz

BORLU

17 Eylül 2014 Çarşamba 09:21

Sayın İhsan ARICI. Seninle gurur duyuyoruz. Hazımsızlar gitsin Niğde gazozu içsinler. İyi gelir.

AZA

17 Eylül 2014 Çarşamba 08:59

İhsan Arıcı bizim köyde 3 yıla yakın görev yaptı. Duyduğum kadarı ile inançlı bir adammış. duyduğum diyorum çünkü hiç görmedim kendisini. Evim de yakın okula. Allah şahidim olsun öğleden sonra kendisini hiç okulda görmedim. Allahtan korkan, onu seven ve değer veren biri hiç sormuş mu. İhsan bey, senin aldığın maaş haram mı değil mi diye. Sendikadan dolayı ise eyvallah. Ama ya değilse Allah affetsin İhsan beye.

can ali

28 Eylül 2014 Pazar 13:46

o okuldaki hizmetlerini oğrenin once siz, gittigi her okul icin elinden geleni yapti,en son biraktigi okulu icin yeni bina yaptirdi bunuda mi menfaat icin yapti okulda durmayarak ki yapti!

Sendikacı

17 Eylül 2014 Çarşamba 10:10

Sendika temsilcileri; sendika işlerini yürütmek için "HAFTAİÇİ SEÇECEĞİ BİR GÜN İDARİ İZİNLİ SAYILIRLAR" maddesi vardır. Diğer günlerde görevi başındadır.

Ahmet

17 Eylül 2014 Çarşamba 00:03

ne oldu beyler. Hasedinizden çatlayın. Gidin gücünüz varsa sizde Niğdeded, mardinde okul müdürlüğü yapın. ya da çenenizi kapatın.

Hacılarlı

16 Eylül 2014 Salı 23:56

Herkes niye bu adama yükleniyor ki. bir Allahın kulu çıkıpta ya kardeşim sen hem sendika başkanı olacaksın, hem okul müdürü olacaksın. İkisi zor olur. hem kalp krizi geçirdin. yazık değil mi diyen bir dostu yok mu. Bir de Ispartada bu atama o kadar tepki çekiyor ki. Cümle alem bunu konuşuyor. bunun böyle olacağı belli değilmiydi.

Kamil Türker

16 Eylül 2014 Salı 22:56

Kendisini şahsen tanır ve taktir ederim. Yeni görevinde de gerekli özen ve itina ile görev yapacağına eminim. Kendisine ve Isparta mıza hayırlı olsun.

Akil Adamlar

16 Eylül 2014 Salı 19:21

Bu atamaları Süreyya bey hiç karışmamış. Sayın Özel müdahil olmuş. Fakat bazı haksızlıklar olduğu kesin. Anlamadığımız şey şu kendi adamlarını neden çizdi. yoksa pazarlıkların kurbanı mı oldu. Anlamış değiliz.

Yukarda Allah var

16 Eylül 2014 Salı 18:25

Yediğiniz kul hakları dünyada da çıkar ahirette de. Yüce Mevlam her şeyi görüyor. Bunca kul hakkının hesabı zor olur Ihsan bey...

Allah ın tokadı

16 Eylül 2014 Salı 16:57

utanmazı arsızı hırsızı seven, cenabı Allah öyle bir emeklilik versin ki, ibret olsun. kul hakkı ile ömür tüketenin sonu böyle olur diye herkese ders olsun. Allah adaleti ile muamele edip hakkını bir tamam versin...

ISPARTALI

16 Eylül 2014 Salı 16:56

Halk eğitim için Mevlüt Avcı!nın da ismi geçiyordu.Bakıyorum olmamamış. Ona dedim ki, komşum sana pis bir kumpas kuruluyor. Dikkat et demiştim. Aynen öyle de oldu. Sana da zorla bir okul yazdirdilar değil mi. Oh olsun sana.

Ak Partili

16 Eylül 2014 Salı 16:40

Beyler sayin İhsan ARİCİ!ya kizmaya ne hakkiniz var. Siz onlara meydani boş birakan bizim öğretmenlere ve yabancilari güç veren siyasitcilere kizin. Ama elbet bunun hesabi 1 yil sonra sorulucak. Bakin adaylıkta sıralamalara girebilecekler mi. Maalesef sayin vekiller bunu geç öğrenecekler. Çünkü bunlar bu sefer yeni seçilen vekillere yanaşacaklar. şimdikilere selam bile vermeyecekler. Daha önce olduğu gibi.

Ispartam

16 Eylül 2014 Salı 16:39

O koltuğa nasıl gelindiği malumunuz anlayana....

Delikanlı

16 Eylül 2014 Salı 14:53

Siyasetçi ayakçılığı sonunda elde edilen görev. Görevli olduğu okullara bugüne kadar ne uğradı ki. Madem sendikacılık yapacaksın delikanblı ol Ali Balaban gibi görevi bırak! Emek üzerinden güç devşiren kişilerden adalet beklenmez...

Gülkentli

16 Eylül 2014 Salı 14:41

Ben neyi merak ediyorum biliyor musunuz. Sayın Arici"nın memleketi Mardin mi tam bilmiyorum Ispartalİ değilmiş. Diyelim ki Ispartali birisi Mardinde böyle bir okula müdür ederler mi acaba. Hiç zannetmem. Peki Ispartada nasıl oluyor. Bunu da bizim siyasetcilere sormali. Neyse genede başarili olur insallah.

ALİ ÖZ

17 Eylül 2014 Çarşamba 00:36

İHSAN BAŞKAN EVET NİĞDE DOĞUMLU AMA ISPARTAYA YERLEŞMİŞ VE ÖZ BE ÖZ ISPARTA SEVDALISI.

Yasin

16 Eylül 2014 Salı 12:18

İhsan bey daha iyi yerlere layık.Herhalde sembolik bir görev olsa gerek.

Cavit ÇİFTÇİ

16 Eylül 2014 Salı 11:21

Sevgili Hocama; yeni görevinde başarılar diliyorum.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR