20 Nisan 2024 Cumartesi

YALVAÇLI SEFA BELÇİKAYA VEDA ETTİ

YALVAÇLI SEFA BELÇİKAYA VEDA ETTİ

İhale ilanları

Türk asıllı futbolcu Sefa İşçi, Belçika takımlarından ZulteWaregem' transfer oldu. 2012-2014 futbol sezonlarında Anderlecht forması giyenve 18 yaşında olan futbolcu, yeni takımıyla üç yıllık mukavele imzaladı.

 

Açıklamalarda bulunan Sefa İşçi, transferinden memnunolduğunu söyledi. İşçi, “Şu anda Zulte Waregem takımına üç yıllık bir imza attımve bundan dolayı mutluyum.’’ dedi. Transfer öncesi ailesiyle, menajeriyle veZulte Waregem Kulübü Teknik Direktörü Frank Dury ile görüşmeler yaptığınıbelirten İşçi, yaptıkları görüşmeler sonrasında böyle bir karar aldığınısöyledi. Chelsea ve Benfica gibi büyük kulüplerinin de gündeminde olan Sefaİşçi konuyla alakalı, “Tabii o teklifler güzeldi ama ailem ve menajerimlekonuşarak Belçika’da kalma kararı aldık.’’ dedi.

 

Sefa İşçi’nin yeni takımı Zulte Waregem, Belçika JupilerLigi'ni 2013-2014 sezonda dördüncü sırada bitirmişti.

 

Sefa İşçi, 26 Mart 1996'da Belçika'nın Gent şehrinde doğdu.Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Bağkonak Köyü’nden yurtdışına giden gurbetçibir ailenin çocuğu olan Sefa İşçi, 5 yaşında futbol hayatına başladı. İlkolarak Gent’te White Star U6 takımında oynayan İşçi, 9 yıl KAA Gent takımındaforma giydikten sonra Anderlecht'in altyapısında yer aldı.

 

Belçika U16 takımında kaptanlık görevi ile genç yaşlardabütün ilgiyi üzerine çekmeyi başaran İşçi, RSC Anderlecht ve Belçika U18 MilliTakımı'nda birçok başarılı maçlar çıkardı. Genç yaşta birçok kulübün transferlistesine giren İşçi, 1 metre 80 santimetre boyunda ve güçlü fiziği iledikkati çekiyor. Sefa İşçi Mayıs 2014 yılı itibariyle Türk Milli Takımı'nı seçerekBelçika Milli Takımı’na veda etti.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR