20 Nisan 2024 Cumartesi

VALİ ÖZKAN, BAŞKONSOLOS SU GAOCHAO İLE GÖRÜŞTÜ

Vali Vahdettin Özkan Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Su Gaochao ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede BAKA Isparta Koordinatörü Ali Galip Bilgili ve Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Ticari Ataşesi Ji Wei’de hazır bulundu.

İhale ilanları

Misafirlerini Isparta’da ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Özkan, “Çin Halk Cumhuriyeti ve Türkiye arasındaki ticari ilişkilere Isparta olarak katkı sunmaktayız. Bunun daha da gelişerek devam etmesini temenni ediyorum. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansımız iş birliği ile turizm ve tıbbı aromatik bitkilerin ihracatı alanlarında yeni iş kollarının geliştirilmesi konularında çalışmalar artarak devam edecektir” dedi.

Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Su Gaochao ise “ Isparta çok güzel bir şehir, dolaşma fırsatı buldum. Çok samimi bir şehir. Bende çok derinizler bıraktı. Her yerde gül ve gül bahçeleri var. Gül şehri çok temiz, çok güzel yemyeşil. İki ülke arasındaki ilişkilerinde geliştirilmesi yönünde elimizden geleni yapacağız. Çin vatandaşlarına gösterdikleri hoşgörü ve samimiyetten dolayı Ispartalılara ve Sayın Valimize teşekkür ediyorum.”dedi.

Vali Özkan görüşme sonrasında Çin Halk Cumhuriyeti İzmir Başkonsolosu Su Gaochao’ya ilimizin yerel gülürünleri takdim etti.

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR