26 Nisan 2024 Cuma

OĞUZ CEMAATİ BAĞRINA BASTI...

ISİAD, Altınbaşak Yemekhanesi'nde Isparta protokolüne bir iftar yemeği düzenledi. Programa Isparta eski Valisi Memduh Oğuz'un yanı sıra Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve ISİAD yönetim kurulu ve üyeleri de katıldı

İhale ilanları

Isparta Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (ISİAD)düzenlediği iftarda konuşan Isparta eski Valisi Memduh Oğuz,çalıştığı dönemde bu insanlardan ve kurumlarından hiçbir kanunsuz talep almadığını dile getirdi. Vali Oğuz, bu insanların haksızlığın karşısında,Hakk'ın yanında olduğunu savundu.

.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Isparta eski Valisi Memduh Oğuz, ISİAD'ın Isparta'nın gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılarda bulunduğunu belirtti. Kendi valiliği döneminde de 3 sene çokyakın iş birliği yaptıklarını ifade eden Oğuz, "Burada çok gayretli vedeğerli arkadaşlarım var. Bunlardan hiç kanunsuz bir taleple karşı karşıyakalmadım. Hak olmayan hiç bir şeyin peşine düştüklerini görmedim. Haksızlığın karşısında Hakkın yanında, gelişmenin, çağdaşlığın, medeniyetin yanında gayretleri oldu." şeklinde konuştu.


OĞUZSÖZLERİNE DUA İLE DEVAM ETTİ 

 

'Rabbimiz, bizi hidayete erdirdikten sonra kalplerimizi kaydırma ve katından bize bir rahmet bağışla.Şüphesiz, bağışı en çok olan Sensin Sen.' diyerek Aliİmran Suresi'nden 8. ayetini dua olarak okuyan Memduh Oğuz,"Müslümanım demek kolay ama Müslüman olduktan sonra da insanın ayağının kayması muhtemeldir. Çünkü biliyoruz ki O'nun indinden bize rahmet gelmezse ayağımız her an kayabilir." ifadelerini kullandı. Bu ayetten hemen birsonraki 'Rabbimiz, kendisinde şüphe olmayan bir günde insanları gerçekten Sen toplayacaksın. Doğrusu Allah, vaadinden cayıp dönmez.' ayetini de hatırlatan Oğuz, sözlerini şöyle tamamladı: "Biz bugün ISİAD'ın bir iftarında sırf Allah rızası için akşama kadar aç kalan insanlar, bir kardeşler olarak biraraya geldik. Çünkü bizim kardeşliğimiz Allah tarafından emredilmiştir. VeCenab-ı Allah İnşallah, 'kendisinden şüphe olmayan o günde' de yüzleri safir olan bu insanlarla, bizleri bir araya getirsin."

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da ISİAD'ı düzenlediği bu geleneksel iftar programından dolayı tebrik etti. Günaydın, bu tarz iftar programlarının İslamiyet ve Türk topluma adına güzel olduğunu ve gerekli olduğunu açıkladı.

Pınarcı, geleneksel hale gelen ve bir köy iftarı ile başlayan Ramazan Ayıiftarlarını devam ettireceklerini dile getirdi.


YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

UYAN TÜRK MİLLETİ

04 Temmuz 2014 Cuma 10:52

Hocalar ülke bölünüyor, Kürdistan kuruluyor siz hala paralel dik diye oyalanıp duruyorsunuz. Milletin amacı bizi IRAK ve SURİYE den sonra KÜRDİSTAN-TÜRKİYE diye ikiye ayırmak. Barzani harekete geçti zaten. Yakında seferberlik ilan edilip hepimiz askere çağrılırsak (iç savaş için)şaşırmayın ( Allah Ülkemizi Korusun)

Yusuf Oruç

03 Temmuz 2014 Perşembe 15:44

Bu zatı muhterem bu Paralel Yapıyla yatıp kalkan kimse değil mi

Hasan

03 Temmuz 2014 Perşembe 15:36

Başlığa, cemaati bağrına bastı demek yanlış olur.Sadece samimi müslümanların kavga etmesinden rahatsız. Taraf tutmak yerine, müslümanların kardeş olduğunu vurgulamış delikanlıca.

kolu kırıkla akrabalık varmı

03 Temmuz 2014 Perşembe 14:17

sende istememişler altındakilerden istemişlerdir memduh amca. sen yapmamıssın altındakılere yaptırmıssındır. senden almıslardır baskasına satmıslardır. dun senın hakkında bıle bu adam bızden mı degıl mı dıyen oluşumlarla sımdı yan yana gelıyorsan kusura bakma ozaman senınde hangı bayraga selam verdiğin belli değilmiş derler arkandan

kardeşlik

03 Temmuz 2014 Perşembe 13:47

Memduh Oğuz her zaman hakkın yanında oldu. Şimdi yine doğru bildiklerini cesurca söylüyor.

ali

03 Temmuz 2014 Perşembe 12:26

hangi kardeşlikten bahsediyor bu adam ya.daha düne kadar bizden mi diye soran bunlar değilmiydi.liyakatsız adamları bizden diye yol verdiniz allahın parmağı yokki sonunuzu çok merak ediyorum

gariban

03 Temmuz 2014 Perşembe 12:13

BENİM BİLDİĞİM İFTAR YEMEĞİ FAKİRLERE VERİLİR

Veli

03 Temmuz 2014 Perşembe 12:47

1.cisi el alemin keyfinin kahyasımısın sanane kimi kime yemek vermiş?2. cisi sende elini cebine at istediğine yemek ver

aaa

03 Temmuz 2014 Perşembe 12:12

Evet sayın Memduh Oğuz Doğruları söylemiş. tabi ki islam kardeşliği emreder. Ama tarif edilen şey övgüler yağdırılan cemaat değil. Zira Kendilerini "Hizmet" olarak adlandıran bu şebeke İslam ve Müslümanlara hizmetin dışında her türlü kirli işlere bulaşmış;İsrail -vatikan ekseninde küresel planlar yapan kendi içinden çıktığı ülkenin güvenliğini bile İsraile peşkeş çekecek kadar pervasız bir cemaatten bahsediliyor.

vatandas

03 Temmuz 2014 Perşembe 08:52

telefon dinlemelerini hrp senin imzanla yaptilar ya nere imza attigini bilmiyorsun yada simdi deisik isler pesindesin

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR