24 Nisan 2024 Çarşamba

MÜJDE BEKLEYENLER KİMLER?

MÜJDE BEKLEYENLER KİMLER?

İhale ilanları

Dün akşam 3 bin 500 SDÜ personeli ve vatandaşlara iftaryemeği veren Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu,iftar sonrasında personeline teşekkür etti. Şirketlere bağlı çalışan personelinisteği ise bayram öncesi maaşlarının yatması.

 

Ramazan ayı münasebetiyle dün aralarında SDÜ personelinin debulunduğu geniş katılımlı bir iftar yemeği veren Rektör İbicioğlu, ardındanorganizasyonda emeği geçen personele teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.İbicioğlu’nun bu yaklaşımı personel tarafından olumlu karşılanırken, özellikleşirketlere bağlı çalışan personelin İbicioğlu’ndan bir müjde bekledikleri ifadeedildi. Müjdenin aslına gelince ise Ramazan Bayramının ay sonuna denkgelmesiyle birlikte personelin maaşlarını bayram öncesi yatmasını istemelerioldu. Rektör İbicioğlu’ndan henüz böyle bir talimatın verilmediği ancak,İbicioğlu’nun bu talebe olumlu yanıt verip vermeyeceği ise merakla bekleniyor.

 

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

bilir kişi

20 Temmuz 2014 Pazar 16:19

sayın editör yorumum onaylanmadımı yoksa

gecibolu

19 Temmuz 2014 Cumartesi 23:34

sayın rektörö geciborlu ugrak afyongibi buraya bolum saygilar

maaş

19 Temmuz 2014 Cumartesi 21:07

hadi aldık maaşları bayram öncesi bayramda harcama yaptık eşe dosta gittik fazla kaçırdık gelecek aya kadar o asgari ücret nasıl yetecek,biz maaşı erken almak istemiyoruz bizde banka promosyonu istiyoruz..bizde insanız..o kadar maaş alan var,banka bize promosyon vermiyormu?

Tarafsız

19 Temmuz 2014 Cumartesi 19:24

Rektör paralelci mi? yoksa değil mi? Bilen varsa doğru yazsın.

bilir kişi

20 Temmuz 2014 Pazar 14:42

rrektör paralelci yardımcılarıda paralelci baksanıza ssekreterleri iş adamları derneğinde ve zaman ggazetesinde görev yapmış kişiler hayır diyenin aklını kkarışlarım

DUY REKTÖR..

18 Temmuz 2014 Cuma 21:26

Daha Çok Bölüm Açılmasını İstiyoruz..

ÖĞRENCİ

19 Temmuz 2014 Cumartesi 18:47

daha fazla öğrenciyi sömürmek için mi daha fazla bölüm istiyorsunuz. bu kadar paraya ihtiyacınız varsa gidin bankaya paranızı yatırın faiz yiyin. en azından öğrencilerin beddualarını almazsınız...

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR