19 Mart 2024 Salı

İŞTE POLİS HAFTASI BÖYLE GEÇTİ

EMNİYET teşkilatının 171. kuruluş yıldönümünü nedeniyle Isparta İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

İhale ilanları

06 NİSAN 2016 ÇARŞAMBA

İl Emniyet Müdürü Halil Altan başkanlığındaki ziyaret heyeti Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etmişlerdir. Şehit Aileleri, Gaziler ve Emekliler onuruna polisevinde yemek düzenlenmiştir.

07 NİSAN 2016 PERŞEMBE

İl Emniyet Müdürü Halil Altan makamında Tebrigat Kabulünde bulunmuş ve personelin Polis Haftasını kutlamıştır. İlimiz Garnizon Şehitliğinde Aziz Şehitlerimiz için Kur'an okunmuş ve dua edilmiştir.Şehitlikler ziyaret edilerek, şehitliklere karanfil bırakılmıştır. Daha sonra Akyol Mezarlığında bulunan şehidimizin kabri ziyaret edilerek dua edilmiş ve karanfil bırakılmıştır. Aziz Şehitlerimiz için, Ulu Camide ikindi namazı öncesi Mevlüd-i Şerif okutulmuştur ve Mevlid akabinde helva dağıtılmıştır.

09 NİSAN 2016 CUMARTESİ

Isparta Emniyet Müdürlüğü Vali Vahdettin Özkan Ateşli Silah Atış Poligonu ve Patlayıcı Madde İmha Alanı Açılışı yapılmış, poligon açılışımızda dua edilerek kurban kesilmiştir. Ayrıca 171.Yıl Atış Müsabakası katılan personelimize final atışları yaptırılmıştır.

10 NİSAN 2016 PAZAR

Ana hizmet binası protokol girişi bahçe kısmında İl Emniyet Müdürümüz Sayın Halil ALTAN tarafından Atatürk Anıtına çelenk konulmuş ve teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümü kutlamıştır. Göller Bölgesi Yazarlar ve Şairler Derneği Başkanı Sayın Melahat Ecevit ve Türkiye İlim Edebiyat Eserleri Sahipleri Meslek Birliği Isparta Temsilcisi Sayın Zeki ÇELİK şiir okumuşlardır.Katılımlarından dolayı kendilerine plaket verilmiştir. Sayın Melahat ECEVİT tarafından İl Emniyet Müdürümüz Sayın Halil ALTAN’ a çiçek takdim edilmiştir. 10Nisan Polis Haftası sebebiyle düzenlenen 171.Yıl Atış Müsabakasında dereceye girenlere ödülleri  verilmiştir. Üstün gayret ve özverili çalışmaları ile emeği geçen 255 personelimize, Valimiz Sayın Vahdettin ÖZKAN tarafından verilen Başarı Belgeleri personelimize dağıtılmıştır.

10 Nisan haftası etkinlikleri çerçevesinde İl Emniyet Müdürü Halil Altan öğrencileri kabul etti. Öğrenciler hizmet binamızı gezmişler ve hizmet birimlerimiz hakkında bilgi almışlardır. Müdüriyet binamızın giriş katında ikram yapılmıştır.

Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Isparta Şubesinin yeni adresinde açılışı yapılarak, Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Isparta Şubesi Başkanı emekli başkomiser Sayın Mehmet GÜRSES tarafından İl Emniyet Müdürümüz Sayın Halil ALTAN’ a plaket verilmiştir.

10 NİSAN 2016

10 Nisan 2016 günü akşam düzenlenen yemekte, Toplum Destekli Şube Müdürlüğümüzce yürütülen Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı(ÇOGEP)  çerçevesinde yürütülen projenin açılışı yapılmıştır. Açılışa çok sayıda misafir ve üniversite öğrencisi katılmıştır.




















YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

vatandaş

14 Nisan 2016 Perşembe 16:39

Polis vatandaşa çok kötü davranıyor. O nedenle de vatandaş polisi sevmyor ben de sevmiyorum.Sevmeyeceğim de.

Polisiye kedi

27 Şubat 2017 Pazartesi 16:47

@vatandaşpolisi sevmiyoruz ne demek. ben trafik polislerini bile seviyorum. Birlikte hep çorba içeriz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR