25 Nisan 2024 Perşembe

Isparta 'Necmi'nin Dünyası'nda

Isparta 'Necmi'nin Dünyası'nda

İhale ilanları

Necmi’nin Dünyası bu hafta halısı ve gülleriyle dünyaya namsalmış olan Isparta’dan renkli görüntülerle ekrana gelecek. Program 5 EkimPazar günü saat 18.50'de Kanal7 ekranlarında yayınlanacak.

 

Bilinen gezi programlarından farklı, illüzyon ve eğlencedolu bir gezi, eğlence programı ‘Necmi’nin Dünyası’ Magic Necmi’nin sunumuylaKanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Necmi’nin Dünyası bu hafta halısıve gülleriyle dünyaya nam salmış olan Isparta’dan renkli görüntülerle ekranagelecek.

 

Ekranların sevilen ismi Magic Necmi, ‘Necmi’nin Dünyası’ ileTürkiye’yi karış karış geziyor, ekran başındakileri sihirli bir yolculuğaçıkartıyor. Necmi’nin Dünyası’yla Magic Necmi bu hafta güller diyarıIsparta’dan izleyicileriyle buluşacak. Magic Necmi, yol üzerinde gördüğü,günümüzün modern eşeği olarak tabir edilen pat patlara binerek köylülerlebirlikte biber toplamaya gidecek. Programda ayrıca Magic Necmi, Ispartalılarınmoralleri bozuldukça uğradıkları ve bu sebeple oldukça neşeli insanlarolmalarını sağlayan ‘Moral İstasyonu’na da uğrayacak. Isparta’nın meşhurlezzetlerini, dünyaya nam salan gülleri, el emeği göz nuru kilimleri ve dahabir çok benzersiz özellikleri Necmi’nin Dünyası’nda yer alacak. Necmi’ninDünyası’nın sevilen karakteri Osman Zarif ise Isparta’nın en meşhurlezzetlerinden biri olan Isparta kebabının tüm inceliklerini izleyicileri içinöğrenecek. Şarkılı türkülü yemek macerasıyla Osman Zarif izleyenleri gülmektenkırıp geçirecek. Magic Necmi ise bu bölümde yine herkesi kendine hayranbırakacak olan iki illüzyon gösterisi ile Ispartalıların gönlünü fethedecek.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR