23 Mayıs 2024 Perşembe

Isparta’da dairede patlama

Isparta’da dairede patlama

Isparta

ISPARTA’DA 6 katlı bir apartmanın zemin katında bulanan dairede meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.

Olay sabah 07.30 sıralarında Kepeci Mahallesi 1216 sokakta bulunan 6 katlı bir apartmanın zemin katında meydana geldi. Dairede henüz nedeni belli olmayan bir sebepten dolayı patlama meydana geldi. Patlamada Furkan Ş. yaralandı. Patlama sonrası ihbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı ilk olarak diğer dairedeki vatandaşlar tarafından kurtarılırken, sağlık ekiplerine teslim edildi. Vücudunda yanık izleri oluşan Furkan Ş. tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen Isparta Valisi Aydın Baruş ise patlama ile ilgili incelemelerde bulundu.

Patlama sırasında basınçla birlikte dairede bulunan duvarlar göçerken, kapılar yerinden söküldü. Eşyalarda zarar gördü. Üst katlarda bulunan dairelerin de hasar gördüğü patlama ile ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından inceleme başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Karaağaçlı

14 Mayıs 2024 Salı 00:42

Yorumlara bakıyorum da gerçekten üzülüyorum. Gecmis olsun diyen yok hem kiracıya hem ev sahibine. Nedir bu kadar zengin düşmanlığı? Arkadaşlar bir silkelenin kendinize gelin Allahaşkina. Bu kadar mi düşmansınız evi olana arabası olana. Sizin yoksa bunun sorumlusu olan değil. Sizde olmamasını sağlayan yöneticiler. Gecmis olsun . Yaralı kardeşimize Allah'tan acil şifalar dilerim. Ev sahibi arkadaşa da gecmis olsun. Insallah sigortası falan vardır. Yoksa Allah yardımcısı olsun.

Dikkat

13 Mayıs 2024 Pazartesi 20:50

Özellikle akşam eve girince gece uyanınca ve sabah kalktığınızda dikkatli olun. Koklayın koku varsa sakın lamba yı yakmayın patlama yapar kaçak gaz varsa..

Denetim denetim denetim...

13 Mayıs 2024 Pazartesi 19:12

Muhtemelen sığınak barinak veya depodan bozma daire..

spartalı

13 Mayıs 2024 Pazartesi 13:01

ucuz kurtulmuş, depremde zaten zemin katta olacağı için kıyma gibi ezilecekti. Bir daha yaşamz orda.

Vatandaş Rıza

13 Mayıs 2024 Pazartesi 11:45

3. Fotoğrafta kirişin içerisinden elektrik tesisatı geçirildiği görülüyor. Hukuki açıdan nasıl bir sonuç doğurur bilmiyorum ama sayın savcılarımızın bu konuyu da takdirlerine bırakıyorum.

Mağdur Ev Sahibi

13 Mayıs 2024 Pazartesi 11:32

projede orası daire mi? yoksa sonradan daireye çevrilen otopark, sığınak mı? Çevre şehicilik il müdürlüğü göreve. Belediye sorumluları kim?

Ispartalı

13 Mayıs 2024 Pazartesi 11:07

Daire İmar iskan yönetmeliğine uygun mu ? Cidden merakımdan soruyorum .

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR