24 Nisan 2024 Çarşamba

Harikalar Diyarı kapılarını açtı

Tesislerde gündüz serinlemek, akşamları ise havuz başında toplu yemek organizasyonları yapmak mümkün

İhale ilanları

Belediye ile yaşanan ruhsat sorunu nedeniyle yaz başında kapalı olan Roseland Harikalar Diyarı yüzme havuzu tesisleri, sorunun aşılmasıyla birlikte kapılarını yeniden hizmete açtı. Tesislerde gündüz serinlemek, akşamları ise havuz başında toplu yemek organizasyonları yapmak mümkün

 

Bir süredir kapısı mühürlü olan Roseland Harikalar Diyarı ile Belediye arasında yaşanan ruhsat sorunun çözülmesinin ardından tesis kapılarını hizmete açtı. İşletmeci Erol Tekeli, yaşanan gecikmeden ötürü Isparta halkında özür diledi. Tesislerde basın toplantısı düzenleyen Tekeli, “ Tesisimizi geçte olsa halkın hizmetine sunduk. Geç oldu ama güç olmadı. Ramazan ayı boyunca da hizmet veremeye devam edeceğiz. Hedefimiz tesisimizde tüm yıl boyunca yararlanılmasını sağlamak. Bunun için çatı sistemiyle tesislerin üstünü kapatıp bir kompleks haline gelmek istiyoruz” diye konuştu.

         Tesiste şimdilik yüzme havuzu ve aquapark hizmetinin verilebildiğini kaydeden Tekeli, “Burası kompelks halin geldiği zaman oyun alanları, buz pisti, fitness, spor salonları da yer alacak. Havuzlarımız saat 10:30’da açılıyor ve 18:00’a kadar  açık kalıyor. Ardından düğün organizasyonları yapılıyor.  Hafta içi 20, hatasonu 25 TL hizmet bedeli alınıyor.  0-6 yaş arası çocuklar için ücretsiz.  Hanımlar için ayrı, bir de karma  olmak üzere iki havuz bölümü mevcut” bilgisini verdi.   

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR