26 Nisan 2024 Cuma

EĞİTİM GÖRENLER İSTİHDAM GARANTİSİ ALMIŞ OLACAKLAR...

EĞİTİM GÖRENLER İSTİHDAM GARANTİSİ ALMIŞ OLACAKLAR...

İhale ilanları
Pek çok alanda yeniliklere imza atan Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, bulunduğu ilin istihdam sorunlarına da çözüm arıyor. YBEM, şimdide havacılık sektörünün ardağı işlerde kalifiye eleman yetiştirecek. Hem de işe giriş garantili.

Bugün 184 branşta açtığı eğitim programlarıyla adından söz ettiren Süleyman Demirel Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, istihdam sağlayıcı alanlarda da programlar düzenlemeye devam ediyor. Son olarak, ürün tanıtım eğitimi programından sonra. havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu alanlarda eğitim görmüş personel yetiştirilecek.

SDÜ YBEM Müdürü Fatih Cebeci, yer hizmetleri, kabin memuru ve hostes yetiştirlemesine yönelik eğitim programları düzenleneceğini söyledi. Cebeci ''Havayolu sektörünün yetişmiş eleman ihtiyacını gidereceklerini aynı zamanda Isparta gençliğinin işsizlik sorununa çözüm üretecek konularda kurslar açacağı'. Yer hizmetleri, kabin memurluğu ve hostes yetiştirilmesine yönelik programları vermeye başlayacağız Hava limanlan ve uçak şirketleri ile görüşmeler devam ediyor, Bu görüşmeler çerçevesinde bizim eğitim programlarımızdan çıkan öğrencilerimizin istihdamının garanti olma¬sını istiyoruz. Bu programa katılacak olanların gelecek kaygısı taşımadan istihdam garantisini almış olacaklar" dedi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR