18 Nisan 2024 Perşembe

BAŞBAKAN ERDOĞAN GÖNLÜM İDAM, OLMAZSA...

Başbakan Erdoğan, çocuk cinayetlerine ilişkin yaptığı açıklamada, "Gönlüm idam diyor ama yasada yok." dedi.

İhale ilanları

Trafik kazası geçiren danışmanı Ali İhsan Arslan'ı ziyaret ettikten sonra Bağcılar Medipol Üniversitesi Hastanesi'nden ayrılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kapıda bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar Erdoğan'a idam konusunda ısrarcı oldu.

 

"GÖNLÜM İDAM, OLMAZSA MÜEBBET"

 

Aynı anda birçok vatandaş Başbakan'dan idamın geri getirilmesini istedi. Bu konuda daha önce açıklama yaptığını söyleyen Erdoğan, "Benim teklifim iki tane var. Gönlüm, idam. Olmazsa ağırlaştırılmış müebbet" dedi.

 

VATANDAŞTAN ERDOĞAN'A İDAM ISRARI

 

Bir kadın vatandaş, idamın bazı suçlular için uygulanması konusunda Erdoğan'dan ısrarcı oldu. Başbakan ise, "Şu anda bizim yasalarımızda idam olmadığı için diyorum ki, ağırlaştırılmış müebbet hapis" diye konuştu. Aynı kadın, "Hiç çıkarmayın" karşılığını verdi. Başbakan Erdoğan bu söze, "Ağırlaştırılmış müebbet hapiste çıkamıyor" yanıtını verdi.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ

 

Başbakan Erdoğan'a bir gazeteci, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanlığı konusunda yaptığı "İstişare sürüyor" açıklamasını hatırlattı. Erdoğan, "Arkadaşlar, şu anda süreç devam ediyor. İstişare süreçlerimiz devam ediyor. Halkımızla kamuoyu araştırmalarımız devam ediyor. Bütün bunlardan sonra nihai kararımızı vakit gelince vereceğiz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

yorumcu rustem

05 Mayıs 2014 Pazartesi 10:30

sayın başbakanım cocuk cınayetleri cocuk tecavuzcularina vatana ihanet eden yetkilılere terör ve bölücülük suclarına.hirsızlık için adam öldurenlere yada keyfı magandalik yapmak,alköllü olarak trafikte veya silahli magandalik yaparak ölümlere sebebiyet verenlerin suçlari kesın ve sabitse,.bu suçlar için lütfen idamın geri getırilmesi için referanduma gidilsin ve bu cumhur başkanlıği secimıyle birlikte buyasada referandumla halk oyuna sunulup oylama yapılması doğru olur diye düşunuyorum.kabul de olsa red de olsa sonuçta bu karar yine milletın karari olmuş olur..siz mabal altinda kalmamişolursunuz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR