24 Nisan 2024 Çarşamba

70 YAŞINDA AMA TÜRKİYEYİ İL İL BİSİKLETİYLE GEZİYOR

70 YAŞINDA AMA TÜRKİYEYİ İL İL BİSİKLETİYLE GEZİYOR

İhale ilanları

​ Ispartalı 70 yaşındaki Şaban Çancı, ilerlemiş yaşınarağmen bisikletiyle Türkiye'yi il il geziyor. Dünyanın çeşitli ülkeleriylebirlikte Türkiye'nin birçok bölgesini gezen Şaban Çancı,Antalya'dan çıktığıTürkiye turunda Bayburt, Rize,Sinop, Kayseri,Konya,Burdur ve Denizli'ye uğradı.

 

Türkiye'yi bisikletiyle gezmeye karar veren doğa tutkunuŞaban Çancı, dünyanın en güzel ülkesinin Türkiye  olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:"Dünyanın 6 ülkesini gezdim. 12 yıldır vatanım Türkiye'yi bisikletlegeziyorum. Ömrümü dünyanın en güzel ve en misafirperver insanlarının bulunduğuülkemizi gezerek tamamlamak istiyorum. Tarihi eserleri, camileri, türbeleriziyaret ediyorum. Tarihi camilerde namaz kılıp ülkemize ve bana bu yolculuğumesnasında hizmet verenlere dua ediyorum. Yolda yemek ihtiyacımı kapısınıçaldığım herkes gösteriyor. Yemek veriyorlar harçlık veriyorlar bende onlaradua ediyorum."

 

Antalya'dan bisikletiyle çıktığı Türkiye turunda Denizli'de1 gün konaklayan doğa ve macera tutkunu Şaban Çancı, yeni maceralara pedalçevirerek Türkiye gezisine devam ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

nettt

23 Temmuz 2014 Çarşamba 12:54

Rizeden Sinop'a uçarak mı gitmiş? Aradaki şehirlere uğramamış mı?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR