17 Mayıs 2024 Cuma

Motosiklet genç kıza çarptı

Motosiklet genç kıza çarptı

Isparta

Isparta’da R.K.’nin kullandığı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan 20 yaşındaki genç kız E.M.’ye çarptı. Kazada E.M. ile sürücü R.K. yaralandı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan E.M. yaşam mücadelesi veriyor.

Kaza dün 24.00 sıralarında Süleyman Demirel Caddesi üzerinde meydana geldi. R.K.’nin kullandığı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan E.M.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle E.M. metrelerce sürüklendi. Motosiklette devrildi. Kazada ağır yaralanan E.M. olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.  Motosiklet sürücüsü de tedavisinin ardından taburcu edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Motorlarına el koymak gerek

02 Mayıs 2024 Perşembe 19:03

Motosikletlerin çoğu kasksız ve açık egsozlu dolaşıyor. Motorlarına el koymak gerek .Millet bu egzoz bağırtısını dinlemek zorunda mı??

İyi oku

02 Mayıs 2024 Perşembe 18:48

Ben carpilan ailenin yerinde olsam çarpan a basarım sopa yı

çözüm istiyoruz

02 Mayıs 2024 Perşembe 14:54

Emniyet veya valilik bu yorumları okuyup eksiklikleri lütfen gidersin.I şıksız kavşaklara ve kolçelik kavşağına dur levhası koysun. Sorunlar giderilmeyecek ise bu yorumların bir anlamı yok. İlla ölünce mi dikkatinizi çekecek? Şansına yaşıyoruz.Çözümü yetkililer bulması lazım.

mağdur vatandaş

02 Mayıs 2024 Perşembe 14:51

Trafiğin tuttuğu kaza tutanaklarında tarafların ehliyet ve araç ruhsat fotokopileri olmuyor. Tamir için sigortanın anlaşmalı servisine gittiğimizde bu belgeler eksik diye resmi polis kaza tutanağı olsa bile dosya açmıyorlar. Sigorta da kabul etmiyor. Ya resmi kaza tutanağı yeterli olsun ya da emniyet kaza tutanaklarında ruhsat ve ehliyet fotokopilerini de eklesin. Vatandaşı mağdur ediyorsunuz. Dava aç demesi kolay, Buna emniyet bir çözüm bulsun lütfen.

BARIŞ

02 Mayıs 2024 Perşembe 14:03

Kazaya karışanlara geçmiş olsun.Isparta trafiği artık kontrolden çıkmış durumda. Özellikle dönüş kurallarına uymayan mahlukları, çift parkı normalleştirip artık üçüncü parka geçen sığırları, mahalle aralarında açık egzozlarla tüm tanıdıklarına rahmet okutan motosikletli yamyamları ve trafikte hız yapan yada normal akışı engelleyecek derecede yavaş giden şuursuzları bi şekilde engellemek için trafik şubenin tam kadro sahaya inme vakti çoktan geldi, şehir içi denetim ekipleri sayısı artırılmalı.

Mehmet GÜLMEZ

02 Mayıs 2024 Perşembe 13:57

Benim. Yorumum yayınlanmaz ama yinede yazayim acimayacaksin bizim millete ceza yüksek olsun ki caydırıcı olsun yoksa önüne geçemeyiz nokta

Trafik Canavarı

02 Mayıs 2024 Perşembe 12:25

Bu motorsikletlere şehir içi hız limitinin kaç olduğu öğretilmeli. Öğrenememişlere de ceza yiyeceği öğretilmeli. Yaya hata yapabilir ama motorun kaçla geldiğini kestiremiyoruz anında dibinde bitiyor. Sağından solundan ortadan hiç farketmiyor fren yapmadan geçip gidiyor. Ya kurallara uyacaklar ya da devlet uydurtacak ceza diye bir sistem var demi

emniyetten talep

02 Mayıs 2024 Perşembe 11:37

migrosun oradaki miryokefelon kavşağından geçerken, davraz tarafından gelenler yola durmadan dalıyor. Lütfen oraya dur levhası koyunuz. Adadan geçerken biz dursak arkadaki çarpacak, durmasak davraz tarafındaki yoldan gelenler çarpacak. Her sabah kavşaktan geçmek çok zor. Çare bulunuz. Gene kolçelik kavşağında ışıksız geçiş için duba ile böldüğünüz yerden (üniversite tarafından çarşı tarafına gidenler) 80-90 km hızla geliyorlar ve sağa adliye tarafına ileriden dönecekler için tehliye oluşturuyor.

Hİndu

02 Mayıs 2024 Perşembe 11:19

Özkanların oradan ıyaşa kadar olan yolda araç ve motorsikletlilerin bazıları hız denesemi ve gürültü yapıyor. Emniyet neden hız kontrolü yapmıyor. Buraya EDS koysunlar veya denetim yapsınlar. Zabıta da kaldırımdan giden motor ve bisikletlilere da gerekli yaptırımı yapsa çok iyi olacak.

Muş

02 Mayıs 2024 Perşembe 11:16

Kulaklık ve telefon alışkanlığı daha çok kazalara neden olacak gibi

Özeleştiri

02 Mayıs 2024 Perşembe 10:55

Isparta'nın genelinde ne araç kullanmayı biliyoruz ne de yaya olarak yürümeyi. Bu şehre sağlam bir trafik teşkilatı lazım. Kimsenin gözünün yaşına bakmayacak şekilde ceza kurallarını uygulayacak. Kontrolsüz kavşaklara girerken bile adaya girmeden önce hatim indiriyoruz. Hız sınırı bilincimiz yok. Yaya veya araç görünce önce biz geçelim diye daha da hız yapıyoruz. Yayaların kaldırımdan yürüme yaya geçidinden geçme gibi bir alışkanlığı yok. Türkiyede trafiğin çağ dışı uygulandığı bir memleketiz.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR