28 Mart 2024 Perşembe

ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI !

Isparta Karaağaç Mahallesi’nde meydana gelen zincirleme trafik kazasında kamyonet ve otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü yaralandı.

Asayiş

 

Alınan bilgiye göre, kaza saat 14.00 sıralarında meydanageldi. 105.Cadde üzerinde seyreden 32 YK 884 plakalı motosiklet, karşı yöndengelen Nurettin Yurdu güzel yönetimindeki 32 PT 160 plakalı otomobille, dahasonra da aynı yönde seyrettiği Mehmet İncekılıç idaresindeki 32 HH 230 plakalıkamyonetle çarpıştı. Feci kazada, henüz ismi öğrenilemeyen motosiklet sürücüsüyaralandı. Durumun haber verilmesiyle gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralısürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptılar. Yaralı sürücü daha sonra IspartaDevlet Hastanesi’ne sevk edildi. Öte yandan kaza sonrasında 105. Cadde trafiğekapanırken, polis ekipleri kısa süre sonra yolu tekrar açtılar. Yaralınınsağlık durumunun iyi olduğu kaydedilirken, polis kazayla ilgili soruşturmabaşlattı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

DİREKSİYON EĞİTMENİ

02 Temmuz 2014 Çarşamba 11:54

Öncelikle geçmiş olsun bu vesile ile bende birşeyler hatırlatmak istiyorum izninizle elektrikli sessiz başta olmak üzere artan motosikletler araç trafiğinde tehlike saçıyor yarış çılgınlık garip hareketler sıkıştırma dayıvari hareketler argo kaba söz ve davranışlar bıktırdı usandırdı yolunda seyir eden düzgün araç kullananları yada yayaları saygıhiç yok.Giden emniyetimiz bu konuda daha mı hassastı bilemiyorum denetim ekipleri göz açtırmıyordu Artmaya başladı lütfen denetimler sıklaştırılmalı

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR