26 Nisan 2024 Cuma

YUH ARTIK İNSANMISIN SEN

YUH ARTIK İNSANMISIN SEN

Asayiş

Antalya'da tanıştığı 14 yaşındaki zeka geriliği olan kızla hem Antalya'da hem de Kayseri'de defalarca cinsel ilişkiye giren ve 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı', 'kişi hürriyetini yoksun kılma' suçlarından tutuklu yargılanan 44 yaşındaki sanığa 23 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

 

"HAFİF ZEKA GERİLİĞİ" RAPORU DOSYAYA GİRDİ

 

Kayseri 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada tutuklu sanık A.B. ile tutuklu sanığın kardeşi tutuksuz sanık A.B. ve avukatlar hazır bulundu. Mahkemede, mağdure H.S.D.'nin 15 yaşından küçük olduğuna dair raporile hafif derecede zeka geriliği olduğuna dair raporlar okunarak dosyaya konuldu.

 

"DEFALARCA CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ"

 

Cumhuriyet savcısının mütalaasında iddia edilen olay şöyle anlatıldı:

 

"Sanık A.B., mağdure H.S.D. ile Antalya'da bir kafedetanıştı. Antalya'da bir eve giden ikili bir süre oturdu. Daha sonra sanık iknayoluyla mağdure ile cinsel ilişkiye girdi. Daha sonra mağdure H.S.D. ileKayseri'ye gelen sanık, ağabeyinin Yeşil Mahalledeki evine gitti. Sanık buradada 15 yaşından küçük çocuk ile defalarca cinsel ilişkiye girdi. Polise yapılanşikayet üzerine tutuklanan sanık hakkında 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı've 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından dava açıldı."

 

"MÜBAREK GÜNDE ORUÇLUYUM, NE DİYECEĞİMİBİLMİYORUM"

 

Sanık A.B. mahkemede sorgu ve savunmasında "Bu mübarekgünde oruçluyum. Kafam o kadar karışık ki ne diyeceğimi ne söyleyeceğimibilemiyorum. Yaşının küçük olduğunu bilmiyordum. Beraatımı talep ediyorum"dedi.

 

ZANLININ KARDEŞİ: EVLENECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORDUK

 

Tutuklu sanığın kardeşi tutuksuz sanık A.B. ise,"Ağabeyim Antalya'dan bir kız ile gelince evleneceğini düşünerek evealdık. Yaşının küçük olduğunu bilmiyorduk. Beraatımı talep ediyorum" diyekonuştu.

 

23 YIL HAPİS CEZASI

 

Mahkeme heyeti yapılan yargılama sonucu tutuklu sanıkA.B.'ye 'çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçundan 20 yıl, 'kişiyihürriyetinden yoksun kılma' suçundan ise 3 yıl 8 ay olmak üzere toplam 23 yıl 8ay hapis cezası verdi.

 

Tutuksuz sanık A.B.'ye ise küçük yaştaki çocuğu evine aldığıgerekçesiyle, 'çocuğa yönelik kişi hürriyetinden yoksun kılma' suçundan 1 yıl 8ay hapis cezası verildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

damla

13 Haziran 2016 Pazartesi 15:22

Böyle insanlar idam edilmeli hapiste böyle pislikleri şerefsizleri beslemeyin . İDAM GETİRİLSİN !!!

Ahmet

13 Haziran 2016 Pazartesi 03:58

23 yıl az, bu tür olaylar artıyor maalesef. Herkesin evladı var. Ceza da artmalı. Yeni düzenlemeler şart.

Serdar

12 Haziran 2016 Pazar 18:42

Yalancı Karaktersiz ,oruç tutan bir insanın aklına bu tür sapkınlıklar gelmez senin kalbin ve kişiliğin bozuk 23 yıl az bile

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR