20 Nisan 2024 Cumartesi

ÜÇ AYRI OPERASYONDA 4 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

ÜÇ AYRI OPERASYONDA 4 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Asayiş

Isparta'da düzenlenen üç ayrı operasyonda 4 kilo esrar ve 27adet extacy hap ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, temin ettikleri esrar maddesiniIsparta'ya getirecek olan kişilerin aracının plakasını tespit eden polis,takibe aldığı aracı Sav Kavşağı'nda durdurmak istedi. Şüphelilerin kaçmayabaşlaması üzerine yaşanan kovalamaca sonunda cami arkasında durdurulan araçtabulunan N.G. ve A.M. yakalandı. Araçta yapılan aramada 1 kilogram esrar elegeçirildi.

Bir başka operasyonda ise M.G. isimli şahsın kullandığıaraç, takip sonucu Eğirdir yolu üzerinde durduruldu. Araçta bulunan şahsınkimliği kontrol edildiğinde aracın M.F. isimli şahsa ait olduğu ve takip edilenkişi olmadığı görülünce kimliğinin sahte olduğu anlaşıldı. Araçta yapılan aramadayaklaşık 1 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken, şüphelinin yapılan GBTkontrolünde uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmişhapis cezası ile arandığı belirlendi.

Bir diğer operasyonda da bir kargo firmasına eşya süsü verilerekteslim edilen 2 kilogram esrarın Isparta'ya geleceği ve uyuşturucu maddeyiteslim alacak kişilerce satılacağı bilgisi üzerine Y.T. ve H.İ.G. isimlişahısları takibe alan polis, şüphelileri kargo firmasından gönderiyi teslimaldıkları sırada düzenlenen operasyonla yakaladı. Paket açıldığında içerisindenyaklaşık 2 kilogram esrar maddesi ile 27 adet extacy uyuşturucu hap bulunduğuanlaşıldı. Yakalanan şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan adlimercilere sevk edildi. Y.T ve M.G. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevinegönderildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Adem

18 Temmuz 2014 Cuma 14:22

Tebrikler ısparta emniyetinde yapılan değşiklikler işe yaramış demek ki. Emniyetimizi bu başarılı operasyonlardan dolayı kutluyoruz.Hedef suçluların içeride olduğu bir şehir olmasını temenni ederiz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR