18 Nisan 2024 Perşembe

Tutuklu sayısı 14'e yükseldi

Tutuklu sayısı 14'e yükseldi

Asayiş

Isparta'da terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-Hüyesi oldukları iddiasıyla gözaltına alınan üniversite öğrencisi 8 şüpheliden 6'sı tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Edinilen bilgiye göre, Isparta Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyelerine yönelik başlattığı çalışma kapsamında gözaltına alınan üniversite öğrencisi 8 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

 

Sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebiyle mahkemeye sevk edilen zanlılardan 6'sı tutuklandı, 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

 Tutuklu sayısı 14'e yükseldi

Siber Suçlarla ve Terörle Mücadele şube müdürlüklerinceekiplerinin ilde terör örgütüne yönelik son 4 günde gerçekleştirdiği operasyonlardagözaltına alınan 36 kişiden 14'ü tutuklanmış oldu. Önceki gün gözaltına alınanve ifade işlemleri tamamlanan 21 zanlıdan 8'i tutuklanmış, 13 kişi ise serbestbırakılmıştı.

 

Isparta ve Antalya'da dün düzenlenen operasyonda, sosyalmedya üzerinden terör örgütü propagandası yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde çalışan bir doktorun da bulunduğu 7 kişinin işlemleri devam ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

adı

19 Haziran 2016 Pazar 04:01

Dr.adı ne bilelim açıkaaçık yazsana sayın editor

sdü lü

18 Haziran 2016 Cumartesi 18:41

Bu şeref...lere Chp nin destek vermesi konusunda tek birşey söylemek istiyorum.ilk defa 1 kasımda oykullandım.onuda chp...ye kullandım.ama çok pişmanım.nefret ediyor ve iğreniyorum.

sdü lü

18 Haziran 2016 Cumartesi 18:18

Bu şeref...lere Chp nin destek vermesi konusunda tek birşey söylemek istiyorum.ilk defa 1 kasımda oykullandım.onuda chp...ye kullandım.ama çok pişmanım.nefret ediyor ve iğreniyorum.

helal olsun

18 Haziran 2016 Cumartesi 18:14

Helal olsun.bu insanları hakından geleceksin.cezasını vereceksin.tabiki bazı destekleyenler olmasa daha güzel olacak ama.mesela chp gibi partiler..ama ne hikmetse chp ye oy vermiş insanlardan halada neden tepki gelmez oda garip bir durum.şurada 3 tane ağaç kesseniz 300 kişi toplanılır.ama polisimizi askerimizi şehit eden pkk ya destek verenler yargılanırken gidip adliyede destek veren chp tepki yok.anlamak mümkün değil.

...

18 Haziran 2016 Cumartesi 18:04

Chp duymasın valla hemen damlar adliyeye hiç utanmadan.

nerde chp

18 Haziran 2016 Cumartesi 18:03

Bu p..k...k gençlere İki önce chp il başkanı adliyeye destek için gitti diye duymuştuk.hadi ses soluk çıkmadı.herşeye atlıyorsunuz.sırf bu ülke de bazı şeyleri karıştırmak için.aynı 1950 li yıllarda olduğu gibi.dün istanbulda olduğu gibi.dün istanbulda insanlar teravih namazı kılarken chp li belediye toplamış insanları canlı müzik yayını yapmakta.hemde okadar uyarılara rağmen.işte chp nin anlayışı bu.ramazan ayında bile insanlara saygı göstermeyen bir siyasi parti.nerden geliyor bu düşman....lık

aktrollere

19 Haziran 2016 Pazar 17:53

antalya büyükşehir belediyesi AKP ordada müzik türkiye ortalamasının üstünde neden kapat müziği demiyorsunuz

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR