29 Mart 2024 Cuma

TUTUKLANAN ÖĞRETMEN SAYISI 21 OLDU

TUTUKLANAN ÖĞRETMEN SAYISI 21 OLDU

Asayiş

Öğretmenlerden bugün adliyeye sevk edilen 15 kişiden 7kişi  daha tutuklandı,8 kişi adli kontrolile serbest.Tutuklanan sayı 21 oldu.

TUTUKLANAN 21 ÖĞRETMENİN İSİM LİSTESİ 

Özlem Uysal

Nejla Toksoy

Sinan Olgun

Mehmet Yılmaz

Ali Dincer

Mehmet Taşdemir

Halime Çakır

Abdurrahman Bucaklı

Ramazan Kırmızıtaş

Yasin Doğan

Şevki Çalışkan

Şahin Yeniçeri

Lütfiye Gürsoy

Necmettin Köse

Mustafa Güneş

Musab Çelik

Erhan Eren

Muhsin Yiğit

Adem Gök

Kadir Akan

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Baki yeşil

25 Eylül 2016 Pazar 11:55

Sakın mağdur edebiyatlarına kanmayın hepsi okadar münafık yanar dönerki tam dönme siyonist kaypaklık,senin yanında fetoş ana avrat söverler öbür tarafta faaliyete devam. Mert değiller ve hiç mert olmadılar.40 yıldır hak yiyorlar hepsinin tuzu kuru asıl mağdur bizleriz,dil sınavları,kpss v.dleri asker polis okulları bürokraside yaptıkları haksızlıklar kim bunlara alırsa oda vatan hainidir,ne mağduru kardeşim ortada 50 yıllık sinsi bir hain örgüt var tabi arada ufak tefek hata olabil okadar.

ıspartalı

24 Eylül 2016 Cumartesi 11:09

iyi güzelde bunların siyaset ve ticaret ayakları ne olacak fetö paralarıyla hem kendi hemde fetönün kasasını dolduran sözde ticaret erbapları neden alınmıyo alınanlarında ticari faaliyetleri neden hala devam ediyo ve bunları koruyan siyasiler neden hala dışarıda bu iş öğretmeni sağlık memurunu almakla bitmez önce baştakileri alsınlar ıspartada kimlerin fetö mensubu olduğunu herkes biliyo emniyetmi bilmiyoda üç kuruşluk memurlar önceden gidiyo

ali türk

24 Eylül 2016 Cumartesi 01:53

Haber degeri yok mu serbest kalanların?

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR