27 Nisan 2024 Cumartesi

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

TARTIŞMA KANLI BİTTİ

Asayiş

Yalvaç Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde taşeron firma işçisi olarak çalışan S. D (35) çöp kamyonunun sokağa girişini engelleyen aracın sahibi ile tartışması sonucu bıçaklandı. Sırtından aldığı bıçak darbesiile yaralanan çavuş hastanede tedavi edildi.

Olay geçtiğimiz Cumartesi günü Görgü Cami Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre sokağa çöp almak üzere giden işçiler buraya park edilmiş olan bir araç yüzünden sokağa giremediler. Araç sahibine bu aracın alınması konusunda uyarıda bulundukları ancak şahısın almadığını ileri sürerek personel çevuşu olan S.D’yi aradılar.

Belirtilen adrese giderek araç sahibi olan T.H (32) ile görüşen çavuş S.D arasında tartışma çıktığı tartışmanın büyümes üzerine T.H’nin şahısı sırtının omuz bölgesinden bıçakla yaraladığı öğrenildi.

Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken T.H polis tarafından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olayı duyan temizlik işçileri bir anda Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi tarafında toplanarak olaya tepki gösterdiler. Belediye ve Emniyet ekiplerinin devreye girmesi üzerine olaysız bir şekilde dağılan işçiler bir taşkınlığa sebebiyet vermedi. Savcılığa sevk edilen T.H buradaki ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Nurettir Arkan Yalvaç

 

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

seyfi

02 Haziran 2016 Perşembe 00:03

İşçinin suçu ne.Araba sahibi hem suçlu hemde güçlü..Salıvermişler..Bu ne biçim adalet! Temizlik işçilerinin yerine olsam ,o araba parketmiş şahsı eşek sudan gelinceye kadar,bacaklarında kollarında kırılmadık kemik kalmayana kadar çelik demirle döverdim..

Gurabe

31 Mayıs 2016 Salı 11:33

Bırbırınızı gebertın kurtulalım

Ali özsoy

31 Mayıs 2016 Salı 11:07

Senin neyine adamın arabası, temizleme sokağı, pisliğin içinde otursunlar, bu çöpçüyü hapiste çürütmek lazım.

Y

31 Mayıs 2016 Salı 10:59

Adalet bu kadar.İşçi de gitsin adamı bıçaklasın.Onu tutuklarlar ama.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR