25 Nisan 2024 Perşembe

SUÇ MAKİNESİ TUTUKLANDI!

SUÇ MAKİNESİ TUTUKLANDI!

Asayiş

ISPARTA'DA 10 ayrı suçtan aranan İ.M. yakalandı.

ISPARTA Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince uzun süredir aranan İ.M. yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Göltaş rampası noktasında GBT ve kontrol uygulaması yapan ekipler dur intiharına uymayan aracı takibe aldı. Uzun süre yaşanan kovalamacının ardından yakalanan İ.M'nin yapılan GBT kontrolünde 10 ayrı suçtan arandığı tespit edildi. İ.M'nin resmi belgede sahtecilik, badrolsüz eser satmak, hakaret, kullanmak için uyuşturucu madde temini,bedelsiz senet kullanmak, örgütü bilerek ve isteyerek yardım etmek, cebir ve tehdit, kişiyi hüviyetinden yoksun kılma, silahlı tehditten arandığı ve 3 ayrı dosyadan 4 yıl 6 ay hapis cezası olduğu öğrenildi. İ.M. yapılan sorgusunun sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

S

24 Mart 2016 Perşembe 06:25

Tehlike

spartans

28 Temmuz 2014 Pazartesi 22:06

i.m inşallah adının harfleri tutuyor.tahmin ettiğim kişidir.eğer öyle ise zaten abisi e.m ninde içeri alınması gerek.bu tarz insanları (insan demeye dilim varmıyor ama yapacak birşey yok=?) ya keseceksin elini kolunu yada atacaksın deliğe çıkamayacak ordan direk morga gidecek.

Xxx

05 Ağustos 2014 Salı 23:48

10 ayrı suçtan aranan adam 4 yıl mı yer Allah aşkına. Kim olduğunu yakınen biliyorum ve toplam cezası 1 sene dahi değil. Yukarıdaki sayılanlar sadece abartı ve yalan. Suç makinesi dencek kadar suçu olsa cezası böle olmazdı. Abisi e.m bilemem ama i.m ****etde vicdanlı ve düzgün bir adam. Gidinde onu bunu zehirleyen tecavüz edenlere suç makinesi deyin. Tanınmış bir iş adamı olduğu için hep bu reklam hep bu abartı yazık!

İM

31 Temmuz 2014 Perşembe 17:55

bu adamlara yorum yapmaya bile gerek yok can güvenliğin tehlikeye girer özellikle sen kişiliksiz diyen adını mazallah yazarsın memleketinden olursun

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR