27 Nisan 2024 Cumartesi

SON DAKİKA UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 1 TUTUKLAMA

SON DAKİKA UYUŞTURUCU OPERASYONUNDA 1 TUTUKLAMA

Asayiş

HABER: NURETTİN ARKAN DHA /YALVAÇ   ISPARTA'nın Yalvaç İlçesi'nde jandarmanın uyuşturucu operasyonunda 1 kişi tutuklandı.

Yalvaç İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri uyuşturucu madde yetiştirdiğinden şüphelendiği 44 yaşındaki Taner S. ile 26 yaşındaki Onur G.'yi takibe aldı. Şüphelilerin kaldıkları evlerde daha önceden hazırlanan 1 metre boy, 50 santimetre eninde cam bir dolabı sera olarak kullandığı ve pet bardaklar içinde kenevir yetiştirdiğini belirleyen jandarma, mahkemeden alınan arama kararıyla şüphelilerin Hüyüklü Beldesi'ndeki evlerine operasyon düzenledi.

Özel eğitimli köpek eşliğinde yapılan aramada 18 gram kullanıma hazır toz esrar, 173 kök dikime hazır hint keneviri fidesi, 100 gram kenevir tohumu, 4 'bong' tabir edilen uyuşturucu içiminde kullanılan aparat,150 gram sentetik uyuşturucu ile kullanılan kenevir tozu, ruhsatsız pompalı tüfek ve sera olarak kullanıldığı belirlenen cam dolap ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan Taner S., işlemlerinin ardından sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Firari Onur G.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

dumrul

16 Mart 2017 Perşembe 17:05

neden hemen yalvaç yazdınız olay hüyüklüde olmuş

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR