27 Nisan 2024 Cumartesi

Işıkkent pazarında Atakan Yazgan izdihamı

Işıkkent pazarında Atakan Yazgan izdihamı

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Isparta Belediye Başkan adayı Atakan Yazgan, bugün Isparta Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, CHP il ve ilçe teşkilatı ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Işıkkent Pazar Yeri'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında yoğun ilgiyle karşılanan Yazgan, değişimin şart olduğunu belirterek, "Zafer inananlarındır" dedi.

Pazar yerinde vatandaşlarla samimi bir diyalog kuran Yazgan, bir vatandaşın kendisine yönelik güvenini ifade ederek, "Ben sizin demokratik bir insan olacağınıza eminim. Yolunuz açık olsun başkanım" şeklindeki destek mesajını aldı. Pazar yerinde sevgi ve destekle karşılanan Yazgan, mutluluğunu dile getirerek teşekkür etti.

Atakan Yazgan, ziyaretlerinin amacının vatandaşlarla doğrudan iletişim kurarak onların sorunlarını dinlemek ve çözüm önerileri sunmak olduğunu ifade etti. Pazar yerindeki vatandaşlarla yapılan bu samimi buluşma, Yazgan'ın seçim kampanyası kapsamındaki saha çalışmalarının önemli bir parçasını oluşturdu

HABERE AİT FOTOĞRAFLAR

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Ali Ahmet

17 Mart 2024 Pazar 13:36

Buyuk Baskan Atakan Yazgan, bence tüm adaylar içinde en iyisi, ilk defa chp ye oy verecegim, hayırlı olsun

Gerçek

17 Mart 2024 Pazar 12:52

Ben kişiye istidaden sizin gibiler yüzünden bizler zaten kaç senedir ezeliyoruz alayı bırakında gerçekleri bir görün isterseniz

Vatandaş

17 Mart 2024 Pazar 12:38

Maşallah yıkılmış ortalık:)))

Ispartalı

17 Mart 2024 Pazar 12:34

Bizi bu vicdanı olmayanlardan sizler kurtaracaksınız başkanım

Ercüment

17 Mart 2024 Pazar 12:29

Biz mi körüz? İzdiham filan göremedik. Muhalefet partiler birleşmelilerdi. Esas bu seçimde CHP ve İyi Parti ortak aday çıkarmalıydı. Oylar heba olacak, bu da mevcut belediye başkanının işine gelecek. Ak parti adayının ekmeğine yağ sürdünüz. Ben hiç birinize oy vermicem, o da ayrı konu. Al birini, vur ötekine.

Ben

17 Mart 2024 Pazar 11:37

Aman ezilenler için hastaneleri alarma geçirin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR