27 Nisan 2024 Cumartesi

Atakan Yazgan'dan Telefoncular Sitesine ziyaret

Atakan Yazgan'dan Telefoncular Sitesine ziyaret

Isparta

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Isparta Belediye Başkan Adayı Atakan Yazgan, CHP il ilçe örgütü ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Telefoncular Sitesi'ni ziyaret etti. Esnafla buluşan Yazgan, onların dertlerini dinleyerek, projelerinden bahsetti.

Ziyaret sırasında, Telefoncular Sitesi esnafıyla samimi bir diyalog kuran Yazgan, onların karşılaştığı sorunları yakından dinledi. İsparta'nın geleceği için planladığı projeleri paylaşarak, esnafların destek ve katkılarını talep etti.

Vatandaşlar, Atakan Yazgan ve CHP heyetinin bu ziyaretinden memnuniyetlerini dile getirdiler. Esnafın dertlerine kulak veren ve çözüm odaklı yaklaşımıyla dikkat çeken Yazgan, halkın güvenini kazanmaya devam ediyor.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

gabak

19 Mart 2024 Salı 12:32

belediye iş hanı ne zaman adı değişti de telefoncular sitesi oldu

Ispartalı

18 Mart 2024 Pazartesi 21:30

Ispartanın sizin gibi olgun dürüst anlayışlı vizyon sahibi bir başkana çok ihtiyacı var ıspartayı gerçekten büyük ilerlemiş şehirler arasına katacağınıza inanıyoruz başkanım

Çözüm

18 Mart 2024 Pazartesi 19:04

Ispartanın istihdam çözümü sensin,emekliye ekmek,ulaşım çözümü sensin ,esnafa çare sensin,işsize çare sensin ,spora çare sensin 31 mart artık çabuk gelsin.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR