20 Nisan 2024 Cumartesi

POLİSTEN UYUŞTURUCU PARTİSİNE ŞOK BASKIN

POLİSTEN UYUŞTURUCU PARTİSİNE SUÇÜSTÜ...

Asayiş

POLİS bir evde bir kişinin zorla tutulduğu yönündeki ihbar üzerine baskın yaptı. 5'i erkek 9 kişiyi uyuşturucu kullanırken suçüstü yakaladı.

Ekipler, evde rehin tutulduğu iddia edilen şahısıda kurtardı.

Burdur Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kışla Mahallesi‘ndeki evde, bir kişinin zorla tutulduğu ihbarı üzerine dün saat 15.30 sıralarında baskın yaptı. Operasyonda, evdeki şüpheliler bir odada esrar maddesi kullanırken yakalandı.

Aramada uyuşturucu madde kullanmakta kullanılan 3 özel aparat, 1,9 gram eroin, 1,8 gram esrar, hassas terazi ele geçirildi. Ekipler,evde uyuşturucu kullanan 6 kişiyle beraber evin önündeki otomobilde oturan 3 kişiyide gözaltına aldı. Üst aramaları yapılan şüphelilerden birinin üzerinde uyuşturucu hap ele geçirildi. Ayrıca evde ve otomobilde arama yapan polis ekipleri bir pompalı tüfek ve av tüfeği ele geçirdi.

Baskında, evde zorla alıkonulduğu iddia edilen rehinede kurtarıldı. Şüphelilerden 2 sinin rehineyi darp ederek üzerindeki para ve cep telefonunu gasp ettikleri belirlendi. Şüphelilerden birinin ise cezaevi firarisi olduğu ve dolandırıcılık suçlarından arandığı tespit edildi.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR