20 Nisan 2024 Cumartesi

ÖNCE OTOMOBİLİN CAMINI KIRDI SONRA..

ÖNCE OTOMOBİLİN CAMINI KIRDI SONRA..

Asayiş

Hızırbey Mahallesinde aracının ön camına taş attığı bayanın daha sonra zorla telefonunu alarak gasp eden şahıs tutuklandı. 

 Hızırbey Mahallesinde 1546 sokak üzerinde aracı ile seyir halinde iken karşısından yaya olarak gelen bir şahsın aracın ön camına taş atarak camı kırması sebebiyle panikleyerek aracı durduran müşteki A.M. isimli bayanın Polisi arayıp bilgi vermek istediği sırada aracın kapısını açarak zorla elinden cep telefonunu alan ve olay yerinden uzaklaşan şahsın yakalanması amacıyla ekiplerimizce geniş çaplı bir araştırma başlatılmıştır.

Polis Merkezinde beyanı alınan müştekinin belirttiği eşkâl bilgileri doğrultusunda araştırmalarını geniş bir alanda sürdüren ekiplerimiz kısa süre sonra durumundan şüphelenilen ve belirtilen eşkâl bilgilerine sahip H.K. isimli şahıs durdurarak müştekiye aranan şüpheli olup olmadığı teşhis ettirilmiştir.

Müşteki bayanın aracına zarar veren ve cep telefonunu zorla alan şahsın yakalanan şahıs olduğunu belirtmesi ve müştekiye ait cep telefonunun şahsın üzerinden çıkması üzerine şahıs hakkında “Yağma ve Mala Zarar Verme” suçlarından yasal işlem yapılmıştır.

Şüpheli şahıs H.K. sevk edildiği adli mercilerce TUTUKLANARAK cezaevine gönderilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR