25 Nisan 2024 Perşembe

ÖNCE ONLARDAN ŞÜPHELENDİLER SONRA

ÖNCE ONLARDAN ŞÜPHELENDİLER SONRA

Asayiş

Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimizce Yedişehitler Mahallesinde devriye görevi ifa edildiği sırada dışarıdan bakıldığında araç içerisinde çok sayıda bakır eşya olduğu görülmesi üzerine durumundan şüphelenilerek incelemeye alınmıştır.

 

Aracın sahibi oldukları anlaşılan S.K. ve M.K. isimli şahıslarla yapılan görüşmelerde çelişkili beyanlar vermeleri üzerine araştırmasını derinleştiren ekiplerimiz geçtiğimiz aylarda aynı mahallede bir ikamette meydana gelen bakır eşya hırsızlığı ile ilgili olabileceği değerlendirilerek araçta bulunan tamamı bakır olan 8 adet değişik ebatlardasini, 7 adet tava, 4 adet kazan, 2 adet tencere, 2 adet süzgeç, 1 adet yoğurt kabı,1 adet bakraç, 1 adet leğen ve kapağı ile 1 adet sürahi ve 8 adet tabak muhafaza altına alınmıştır.

 

Yapılan incelemeler ve müştekinin beyanları doğrultusunda bulunan bakır eşyaların geçtiğimiz aylarda Yedişehitler Mahallesinde meydana gelen “İkametten Hırsızlık” olayında ikametten çalınan bakır eşyalar olduğu tespit edilerek S.K. ve M.K. isimli şahıslar gözaltına alınmıştır.

 

Yakalanan şahıslar hakkında “İkametten Hırsızlık” suçundangerekli yasal işlemler yapılmış olup, S.K. isimli şahıs sevk edildiği adlimercilerce TUTUKLANANARAK cezaevine gönderilmiştir.

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR