20 Nisan 2024 Cumartesi

O KİLİT İSİM CENAZEDE

ISPARTA'DA FETÖ/PDY operasyonu kapsamında tutuklanan Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi eski Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç, kendisini cezaevinde ziyarete geldikleri sırada trafik kazasında hayatını kaybeden anne ve babasının cenazesine özel izinle katıldı.

Asayiş

Isparta Cezaevi'ndeki oğulları Karakoç'u ziyaret için yolaçıkan baba Salim Karakoç (67) ve anne Havva Karakoç (66), Konya Beyşehir yakınlarında geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

SAVCILIK İZİN VERMEDİ

Kazada Halil Karakoç'un kız kardeşi Gülbanu Şahin ve eşi Barış Şahin de vefat etmişti. Şahin ailesinin 12 yaşındaki oğulları Ali Esat Şahin ise yaralanmıştı. Tutuklu Halil Karakoç, geçtiğimiz hafta cumartesi günüİskenderun'da defnedilen kız kardeşi Gülbanu Şahin ve eşi Barış Şahin'in cenaze törenine savcılığın izni geç vermesi sebebiyle katılamadı. Pazar günü alınan izinle anne ve babasının Osmaniye'nin Tehçi Köyü'ndeki cenaze törenine katılabilen Karakoç, Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile birlikte mezarlığa geldi. Defin işlemlerinin ardından tekrar cezaevine getirildi

YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

Garip

13 Nisan 2016 Çarşamba 20:00

Allahım gidenler gitti ama kalana daha bir zor 4 duvar arasında. sn yardımcısı ol inşallah

Sabır

13 Nisan 2016 Çarşamba 16:58

Ahirete intikal edenlere Allah rahmet etsinGeride kalanlarına da sabır ihsan etsin inşaallah.

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR