29 Mart 2024 Cuma

MOTOSİKLET YAYALARA ÇARPTI: 1 ÖLÜ 2 AĞIR YARALI

MOTOSİKLET YAYALARA ÇARPTI: 1 ÖLÜ 2 AĞIR YARALI

Asayiş

ISPARTA'da meydana gelen trafik kazasında 19 yaşındaki üniversite öğrencisi Hatice Kübra Kurşap yaşamını yitirirken 2 kişi de ağır yaralandı.


Kaza dün saat: 23:45 sıralarında meydana geldi. İstanbul Caddesi üzerinde seyir halinde olan Özgür Yalçın yönetimindeki 07 BBY 56 plakalı motosiklet yolun karşısına geçmeye çalışan 20 yaşındaki Asiye Savaşçı ve 19 yaşındaki Hatice Kübra Kurşap'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen Asiye Savaşçı ve Hatice Kübra Kurşap ile motosikletten fırlayan sürücü Özgür Yalçın ağır yaralandı. Yaralılara ilk müdahale olay yerine gelen 112 Acil Servis Ambulans ekipleri tarafından yapıldı. Hatice Kübra Kurşap kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Asiye Savaşçı'nın ise kaldırıldığı Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Araştırma Uygulama Hastanesi'nde tedavisi sürerken, sürücü Özgür Yalçın ise Aydın'da bir hastaneye sevk edildiği öğrenildi. 



YORUM EKLE

Güvenlik Kodu

YORUMLAR

......

30 Ekim 2021 Cumartesi 15:18

aradan çok zaman geçti ben bu haberleri yeni görüyorum o kazada ne kızların ne de babamın suçu var oraya üst geçit yapılsaydı böyle olmazdı kimseyi haberlere bakıp suçlamayın bilinmeyen şeylerde var

BAHAR

06 Nisan 2015 Pazartesi 08:49

HERŞEYDEN ÖNCE DİKKAT TABİ AH KIZLAR ALLAH TAN RAHMET SÜRÜCÜYE ACİL ŞİFALAR AH GENÇLER AHHH

01

05 Nisan 2015 Pazar 17:43

Dikkatsizligin getirdigi kazalar neden karşıdan karşıyaa geçen birisini sucluyorsun ki motoru kullanan sşahıs hadi alkolluyse veya hızlı gidiyorsa giderken baska tarafa bakıyorsa bir çok ön yargılar var şimdi sen kalkkıp karsıdan karsiya gecen birisini suclarsan otuır ilk önce vicdanini sorgula ordan gecen senin kardesinde olabilirdi ananda babanda olabilirdi allahım sen ailesine yakınlarina sabır ver mekani cennet olsun ..

.

05 Nisan 2015 Pazar 01:00

Ne demek o saatte ne işleri vardı. Bu kızlar üniversite öğrencisi ve 2. Öğretim. Yani dersten geç saatte çıkıyorlar. Böyle bir habere bu kadar düşüncesiz yorum yapılır mı arkadaşım! Üstelik o ne işleri var dediğiniz kızlardan biri benim arkadaşım!

Emre Hünük

05 Nisan 2015 Pazar 00:15

Hatayı ne sürücüde ne de yayalarda arayın. O yolda hız sınırı 70 evet ancak 70 ile giden bir motorsiklet bir anda karşısına çıkan yayayı farkedemez. Hele ki koyu renk kıyafet giyiliyorsa o karanlık yolda aniden olan bir olayda yapılabilecek hiç birşey yok. Motorsiklet sürücüsü yayaları görseydi refüje kırar en fazla bacaklarından yaralanırdı ama sanırım göremedi ve fren bile yapamadı belki. Vefat eden kardeşimize Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilerim.

savlu

04 Nisan 2015 Cumartesi 23:40

yav arkadaş tam seçim zamanı aslında kim olursa olsun milletvekili olabilmek için binlerce lira harcayan adaylar biri veya bir kaçı birleşip devletin yapamadığını yapamaz mı vaat olmayacak seçimden önce yapacak ikincisi sav yolun dada hız sınırı 70 fakat adam radarı geçti mi hemen gaza basıyor buna bir çözüm bulsunlar yada 4 5 tane sabit radar koysunlar kendi canına saygısı olmayanın başkasının canına da saygısı olamaz

Allah rahmet eylesin

04 Nisan 2015 Cumartesi 21:57

Allah rahmet eylesin, yaralılara acil şifalar dilerim. Resimlerden açık seçik belli kaza tam yaya geçidinde meydana geliyor.

Hoca

04 Nisan 2015 Cumartesi 21:29

Hasan Görgülü bey sana ne ne işleri olduğundan belli ki yurtları orada çocukların biri ağır yaralı biri vefaat etmiş söylediğin lafa bak nereden biliyorsun sürücünün suçu olmadığını o yolda Hız limiti 70 km belli ki gereğinden hızlı sürücü ayıptır ayıp biraz insan olun.

Hasan Görgülü

04 Nisan 2015 Cumartesi 15:07

Yaya geçidi olmayan tehlikeli yerde o saatte ne işleri var acaba.Yazık olmuş sürücünün kabahati yok ama ona da olan olmuş.

nrcn

24 Nisan 2015 Cuma 13:21

gerizekalı insan bılip bilmeden konusma o cocuklar okul dönusunde kaza yaptılar iste sizin gibi cahiller konusur boyle

yazık

15 Nisan 2015 Çarşamba 11:05

sen safmısın kardeşim ne demek ne işleri vardı kreş çocuğu mu bunlar üniversite öğrencisi hemde II.Öğretim yani gece ders görüyolar tabi bu cehaletle II.öğretimin ne anlama geldiğini biliyosan sürücünün hiç suçu yok tabi olurmu tanıdık falan heralde

ebru karadağ

07 Nisan 2015 Salı 02:41

ne demek ne işleri yurt yolun karşısın da yurdadamı gitmesinler ayrıca kızlar ikinci öğretim ders bitimi olan bi olay kazanın ne şekilde olduğunu bilmiyorsunuz saçma sapan yorumlar yapmayın

vatandaş

05 Nisan 2015 Pazar 23:14

kesin sen ıspartalı bir cahilsin. 2.öğretim denen bişey var mal. bu üniversiteyi kaldırsınlar ısparta gibi dandik bir şehirden ki sizin gibi mallar acından ölsün.

hakperest

05 Nisan 2015 Pazar 18:07

Ağzı olan konuşuyor,çok yazık. Sadece yorum yapmak için birşeyler yazan bedbaht. sen olay yerine gittinmi? olay ve kaza hakkında ne kadar bilgin var.İnsanların acısına tuz ekmek yerine çözüm üretici fikir sunun. yarın seninde başına gelmemesi için çözüm arayın.Bedduayı hak edip aynı musibeti hak etmeyin.

pınar yılmaz

05 Nisan 2015 Pazar 00:11

görgülü hasan vefat eden ve agır yaralı olan kızlar bizim arkadaslarımız .olay haberdeki saatte degıl 22 civarlarında oldu bizde bizzat oradaydık insanların bu şekilde yargılama hakkını nerden buluyorsun sen ki olay o saatte de olsa sizene ölmüş insanın arkasından konuşma ya günahtır..

vatandaş

04 Nisan 2015 Cumartesi 22:07

fotoğraftaki yaya geçidin de mi görmüyorsun körrrrr.yurduna gidiyor olamaz mı ?allahınızdan korkun be

asıl senin zihniyetine yazık

04 Nisan 2015 Cumartesi 17:52

burda suç ne kızlardan ne motosiklet kullanıcısında ! tek suç bir demir parçasının durak yeri olarak konulmasında. orada yaşayan yaşlısından gencine HERKES ne kadar dikkatli olsada ölümle burun buruna. o yüzden o gece ne işleri vardı demek sana düşmez ! kimsenin haddine değil. Rahmetli arkadasım hkkında ileri geri yorum yapmaktan sakının !

zuhal kızları

04 Nisan 2015 Cumartesi 17:47

bana bak sen hasan orada vefat eden ve agır yaralı olan kızlar bizim arkadaslarımız.olay soylendigi gibi 23 45 de olmadı biz bizzat oaradaydık .insanlar hakkında bilmeden boş boş konusma,yargılama.insanların acısı var saygı göster.

Ali Bilir

04 Nisan 2015 Cumartesi 12:39

Kızlardan biri öldü dün gece diğeride kritikti. Motosikletli hem kendine hemde öğrenci kızlara yazık etti

SEFA

04 Nisan 2015 Cumartesi 15:11

bu kazadan yaklaşık 3 hafta once yine o bölgede bir kaza olmuştu böl****e acil bir üst geçit yapılması şart

DİĞER HABERLER

ÖNE ÇIKANLAR